Het dorpje Blockley in de Cotswolds - Gloucestershire

Blockley in Gloucestershire, Cotswolds Blockley in Gloucestershire, Cotswolds hotels boeken via GBLBatsford House and Arboretum, Cotswolds Broadway in de Cotswolds, Engeland Snowshill Manor in de Cotswolds Lavendelvelden in Snowshill, Cotswolds Chipping Campden in Gloucestershire, Cotswolds Stanton in de Cotswolds, Engeland Stow-on-the-Wold in de Cotswolds, Engeland Chastleton House in de Cotswolds De tuin van Hidcote in Worcestershire, Engeland Sudeley Castle in Winchcombe, Engeland

Informatie over deze bestemmingHerberg de Crown Inn in de Cotswolds, Engeland

Blockley is een klein dorpje in de Cotswolds, een Area of Outstanding Natural Beauty. Dat is een zeer fraai licht heuvelachtig landelijk gebied. Het heeft ongeveer 2 duizend inwoners en behoort tot het graafschap Gloucestershire, vlakbij de grens met Worcestershire. Het heeft een oude herberg, een pub en een buurtwinkel/eetcafé. Het dorp is ook een belangrijke opnamelocatie voor de BBC tv-serie 'Father Brown'. De opnames worden gemaakt bij het fraaie 19e eeuwse kerkje en de pastorie. Bekijk hier meer informatie over filmlocaties van Father Brown.

Deze regio staat bol van de fraaie dorpjes en wandelpaden. Hier in de omtrek liggen bijvoorbeeld ook Chipping Campden, Broadway, Snowshill, Bourton-the-Hill en Moreton-in-Marsh. Naast de dorpen en mooie landschappen zijn er veel bezienswaardigheden op korte afstand van elkaar, zowel historische huizen als tuinen. Voorbeelden zijn Bourton House, Snowshill Manor, het Sezincote Estate en Batsford Arboretum. In Blockley zelf kunt u de Mill Dene Garden bezichtigen. De lavendelvelden net buiten het dorpje Snowshill staan overigens in de zomermaanden in bloei. De boerderij en bezoekerscentrum is geopend in de maanden juni t/m augustus. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels, herbergen en vakantiehuizen in Blockley.


Wandelen in Blockley

Vanuit het dorp lopen wandelpaden in elke richting. Zo kun je bijvoorbeeld paden volgen via Broad Campden en Chipping Campden naar Broadway Tower en het dorpje zelf. Maar er loopt ook een pad naar Bourton-on-the-Hill en als je kilomters wilt maken via onder andere Stow-on-the-Wold en Lower Slaughter naar Bourton-on-the-Water.

➦ Meer info: Verslag van wandelroutes in de Cotswolds (en meer)
✔ Wenst u gedetailleerd online reisadvies?

U kunt op deze website allerlei handige info vinden en ook hotels en dergelijke boeken via de knoppen op deze en andere pagina's. Als u liever niet uw eigen reis plant dan kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. U leest alles over deze service op de volgende pagina:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers