Bourton-on-the-Water en Lower Slaughter in de Cotswolds

Bourton-on-the-Water, Venetië van de Cotswolds in Engeland Het dorp Bourton-on-the-Water in Engeland Bourton-on-the-Water in Gloucestershire, Cotswolds Cotswold Motoring Museum in Bourton-on-the-Water Lower Slaughter in Gloucestershire, Cotswolds hotels boeken via GBLSudeley Castle in Winchcombe, Engeland Stow-on-the-Wold in de Cotswolds, Engeland Bibury in Gloucestershire, Cotswolds Lavendelvelden in Snowshill, Cotswolds Broadway in de Cotswolds, Engeland Burford in Oxfordshire, Cotswolds Chastleton House in de Cotswolds

Informatie over deze bestemmingStraatje in Bourton-on-the-Water in the Cotswolds, Engeland

Bourton-on-the-Water is een bekend dorp in de prachtige Cotswolds. Het ligt in het graafschap Gloucestershire aan de rivier de Windrush. Het wordt vanwege haar setting ook wel het 'Venetië van de Cotswolds' genoemd. Ietwat overdreven maar een leuk dorp met mooie huisjes en ook de nodige winkeltjes en terrasjes is het zeker. Het plaatsje telt ongeveer 3 duizend inwoners en wordt veelvuldig bezocht door toeristen. Elke vierde zondag van de maand is er een 'farmers market' waar lokale producten van het land te koop zijn. Hier rond Bourton-on-the-Water vindt u mooie landschappen en gebieden om te wandelen maar in het dorp zijn ook enkele andere bezienswaardigheden te bezoeken. Dit zijn het Cotswold Motoring Museum, The Model Village en het Birdland Park & Gardens. Vlakbij deze plaats (ook op de kaart) ligt het kleine Lower Slaughter, ook één van de mooie dorpjes in deze regio. Het ligt op een kilometer of 5 wandelen. U kunt uiteraard goed wandelen in de omgeving en fietsen huren behoort in dit dorp ook tot de mogelijkheden.

Wat verder weg zijn uiteraard nog meer mooie locaties om te bezichtigen zoals de Chedworth Roman Villa, Sherborne Estate, Chastleton House en het prachtige kleine dorpje Bibury. Ook behoorlijk in de buurt vindt u de lavendelvelden van Snowshill (bloeien in de zomer), Sudeley Castle in Winchcombe, het fraaie dorp Broadway waar u de heuvel kunt beklimmen en het nog wat kleinere Blockley, het dorpje uit de tv-serie Father Brown. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels, B&b's en vakantiehuizen in Bourton-on-the-Water en omgeving.


Op een speciale locatie overnachten in deze streek?

U kunt via de knop op deze pagina zelf zoeken naar een geschikte locatie om te overnachten. In het dorp zijn genoeg mooie hotels en ook b&b's te boeken. Zoekt u echter juist naar die luxe, dat prachtige vier of vijfsterrenhotel? Kijkt u in dat geval verder op de volgende pagina waar vijf van dergelijke hotels in dit noordelijke deel van de Cotswolds speciaal worden uitgelicht. Eén daarvan staat in Bourton-on-the-Water, een andere in het nabij gelegen Lower Slaughter:

5 vier -en vijfsterrenhotels in de Northern Cotswolds
✔ Wenst u gedetailleerd online reisadvies?

U kunt op deze website allerlei handige info vinden en ook hotels en dergelijke boeken via de knoppen op deze en andere pagina's. Als u liever niet uw eigen reis plant dan kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. U leest alles over deze service op de volgende pagina:


Cottage in Engeland
vlak

Verschillende bestemmingen in de buurt

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers