Wat is Groot-Brittannië Liefhebbers?

Landhuis met tuin in Engeland

Over deze website

Wandelaar in Engeland

Gegevens

Handelsnaam: Groot-Brittannië Liefhebbers
Adres: 't Oldehof 19 | 9951 JW Winsum
Kamer van Koophandel: Groningen
KvK nummer: 59784105
BTW-id nummer: NL001449006B87
E-mail: info@groot-brittannie-liefhebbers.nl

-----------------------------------------------
Groot-Brittannië Liefhebbers is een website voor mensen die van Engeland, Schotland en Wales houden en er uiteraard ook vakantie willen vieren. Mijn naam is Michel Spreeuwers en sinds 2012 maak en beheer ik deze website. Wat is het doel? Ik wil dat de website een prettige plek is om informatie te bekijken, interactieve kaarten te bestuderen en mooie grote foto's te bekijken. Kortom, een inspirerende omgeving voor een ieder die van Groot-Brittannië houdt en/of er graag vakantie wil vieren. Dat betekent ook dat ik geen reclamebanners en marketingteksten wil gebruiken die dat gevoel wegnemen. Op de bijbehorende facebookpagina leest u dagelijks over leuke plaatsen en gebieden in Groot-Brittannië.

Het is fulltime werk dus hoe verdien ik dan mijn inkomen? Ik verdien mijn inkomen door boekingen die gemaakt worden via de website van Groot-Brittannië Liefhebbers. Dan heb ik het over hotels, b&b's, vakantiehuizen en ook overtochten, vluchten en dergelijke. Mocht u deze website waarderen dan hoeft u dus niets te doneren of wat dan ook, simpelweg boeken via de website beloont mij automatisch. Zonder dat het u iets extra's kost uiteraard. U kunt via allerlei pagina's bijvoorbeeld zoeken naar hotels en vakantiehuizen, per gebied of per dorp, stad of badplaats. Klikt u vooral zelf door de website en u zult het zien. Op deze zelfde basis kan ik ook gratis service leveren, uitgebreide hulp vooraf (service 1) en een eenvoudigere variant achteraf (service 2). Als u interesse denkt te hebben, lees hieronder verder. Mocht u ergens vragen over hebben of wilt u om een andere reden contact opnemen, stuurt u dan een e-mail naar:

info@groot-brittannie-liefhebbers.nl


Service 1 - vakantieplan op maat (gratis)

Door de vele kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan is er ook een 'vakantieplan op maat' service dat volgens hetzelfde concept werkt. Ook daar betaalt u niets extra's voor. U krijgt dan een vakantieplan op maat, inclusief beschikbare accommodaties, informatie per bestemming/gebied, interactieve kaarten per gebied en uiteraard reisinformatie. Dat kan een rondreis langs meerdere locaties zijn per auto of trein of bijvoorbeeld een twee weekse vakantie met het gezin waarbij u telkens een week in een ander vakantiehuis verblijft. Het maakt dus niet uit. Wat ik precies voor u kan betekenen leest u op de volgende pagina:


Cottage in Engeland vlak
Service 2 - eigen pagina met interactieve kaarten (gratis)

Ik lever ook een vereenvoudigde service voor mensen die zelf al accommodaties geboekt hebben via deze website, namelijk uitgebreide interactieve kaarten van uw vakantiegebied(en). Handig dus om te raadplegen tijdens de vakantie. Ik maak dan voor u een pagina aan op de website met links naar kaarten die goed op smartphone en tablet te bekijken zijn. De kaarten die u hier op de website ziet staan zijn hetzelfde maar zijn meer geschikt voor gebruik met een desktop.

kaarten

U kunt dus gebruik maken van deze service als u via deze website hotels, b&b's, herbergen, vakantiehuizen of appartementen geboekt heeft (dus op booking.com met daarboven het GB liefhebbers logo). Heeft u geboekt en wilt u dat laten weten zodat u gratis van deze service gebruik kunt maken? Stuur dan een bericht naar:

info@groot-brittannie-liefhebbers.nlWilt u uitgebreide hulp vooraf? Opteer dan dus voor een vakantieplan op maat (service 1).

Ook dán krijgt u de beschikking over handige interactieve kaarten.Met vriendelijke groet,

Michel Spreeuwers

Groot-Brittannië Liefhebbers