Broadway en Snowshill in de Cotswolds - Worcestershire

Broadway in de Cotswolds, Engeland Broadway in Worcestershire, Engeland Het dorp Broadway in de Cotswolds, Engeland Broadway Tower in de Cotswolds, Engeland Het dorpje Snowshill in de Cotswolds Snowshill Manor in de Cotswolds Lavendelvelden in Snowshill, Cotswolds hotels boeken via GBLChipping Campden in Gloucestershire, Cotswolds Blockley in Gloucestershire, Cotswolds Batsford House and Arboretum, Cotswolds De tuin van Hidcote in Worcestershire, Engeland Sudeley Castle in Winchcombe, Engeland

Informatie over deze bestemmingBroadway Tower op Broadway Hill in de Cotswolds, Engeland

Broadway is een zeer fraai dorp in het graafschap Worcestershire en ligt in het prachige landelijke gebied genaamd de Cotswolds. Het heeft ongeveer 2,5 duizend inwoners. Hier staat het Gordon Russell Design Museum waar u meubilair uit de Arts & Crafts periode en latere tijdvakken kunt bekijken. Op loopafstand staat de Broadway Tower, een stijlvol torengebouw waarin een tentoonstellings ruimte en een café gesitueerd is. Ook kunt u wandelen in het omliggende Country Park. Sinds kort is het ook mogelijk om aan de rand van het dorp op een oude stoomlocomotief te stappen en wel van de Gloucestershire & Warwickshire Steam Railway. Dat is een vrij lang traject door het prachtige landschap van de Cotswolds naar de stad Cheltenham. Winchcombe is één van de tussenstops.

Het eveneens pittoreske en kleinere dorpje Snowshill ligt 4 kilometer verderop maar niet aan de lijn. U kunt er met de auto heen maar u kunt er ook naar toe wandelen. In het mooie dorpje kunt u tevens de Snowshill Manor bezichtigen, een historisch huis van de National Trust. Net buiten deze plaats kunt u in de zomermaanden (juni t/m augustus) lavendel zien bloeien. Dit is de Cotswold Lavender Farm, een bezoekersattractie en winkel in één. Op slechts enkele kilometers afstand liggen ook het kleine marktstadje Chipping Campden en Blockley, het plaatsje waar de BBC tv-serie Father Brown grotendeels werd opgenomen. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels, B&b's en vakantiehuizen in Broadway en omgeving.


Op een speciale locatie overnachten in Broadway?

U kunt via de knop op deze pagina zelf zoeken naar een geschikte locatie om te overnachten. In het dorp zijn genoeg mooie hotels en ook b&b's te boeken. Zoekt u echter juist naar die luxe, dat prachtige vier of vijfsterrenhotel? Kijkt u in dat geval verder op de volgende pagina waar vijf van dergelijke hotels in dit noordelijke deel van de Cotswolds speciaal worden uitgelicht. Twee daarvan staan in dit dorp.

5 vier -en vijfsterrenhotels in de Northern Cotswolds


Wandelen in Broadway

Deze plaats ligt aan een meerdaagse wandelroute, namelijk de Cotswold Way. In de wandelverslagen hieronder zijn drie routes in deze directe omgeving te vinden waarbij Broadway in twee gevallen het begin of eindpunt vormt. Het geeft u een mooie gelegeheid om de fraaie dorpjes in de omgeving te bekijken. Volgt u bijvoorbeeld routes over de licht heuvelachtige paden naar Stanton, Snowshill, Chipping Campden en Blockley.

➦ Meer info: Wandelverslagen in de Cotswolds | Cotswold Way


Pub walk: Snowshill en de Snowshill Arms (28)

De National Trust heeft in 2022 een mooi boekje gemaakt met daarin wandelingen van korter of langer dan 10 km die niet alleen door een prachtig landschap (of kust) gaan maar die ook langs een fraaie authentieke pub komt waar je kunt eten en drinken waardoor je inspanning kunt combineren met ontspanning. De gids kun je hieronder bekijken en bestellen als je wilt. Het nummer hierboven correspondeert met het nummer in de gids. Hier in deze streek binnen de Cotswolds is er bijvoorbeeld een route van 5,5 km te volgen via het dorpje Snowshil waar ook een herenhuis van de National Trust is te bezichtigen en in de vroege zomer lavendelvelden te zien zijn. Onderweg kun je halt houden in de 15e eeuwse pub de Snowshill Arms.

➦ Wandelgids: 100 Great Pub Walks (National Trust)
✔ Wenst u gedetailleerd online reisadvies?

U kunt op deze website allerlei handige info vinden en ook hotels en dergelijke boeken via de knoppen op deze en andere pagina's. Als u liever niet uw eigen reis plant dan kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. U leest alles over deze service op de volgende pagina:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers