Overnachten in The Cotswolds

Hotel op het platteland van de Cotswolds hotels boeken via GBL Dorpje in de Cotswolds, Engeland Heuvels in de Cotswolds, Engeland Stadje in de Cotswolds, Engeland

Boek hier uw overnachtingen

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in de landelijke pracht van The Cotswolds. Het is de naam van een beschermd landelijk gebied waarvan het licht heuvelachtige landschap heel mooi is maar dat vooral faam heeft verkregen door haar mooie dorpen en stadjes. Van noord tot zuiden zijn prachtige plaatsen in te overnachten. Als u van reuring houdt maar oók het landelijke gebied wilt verkennen dan boekt u een hotel of appartement in één van de zeer nabij gelegen steden Bath, Cheltenham, Gloucester of Oxford. ➦ NIEUW: U kunt na het boeken ook een online pagina met bestemmingsinfo krijgen. Die kunt u nadien gewoon gratis aanvragen: ✔ (gratis) online hulpmiddel voor tijdens de vakantie.
✔ Snel zoeken op locatie

Als u deze pagina bekijkt op een computer dan ziet u een interactieve kaart waarop ook de locaties staan van allerlei plaatsen. Klik op een icoontje van een plaats en dan ziet u dat u meer info kunt vinden over die plaats maar ook gelijk kunt kijken naar overnachtingslocaties. U kunt op de kaart ook gelijk zien wat er zoal in de omgeving te zien valt.
legenda van kaart

✔ Snel zoeken in specifieke plaatsen

Hieronder ziet u een 9 uitgelichte bestemmingen in The Cotswolds waarvan 6 mooie dorpen/stadjes en drie mooie steden buiten het gebied. Een nog iets uitgebreidere lijst met bestemmingsinfo vindt u op het laatste tabblad. Hier kunt u echter gelijk zoeken naar accommodaties in die plaatsen. Ze zijn gerangschikt van zuid naar noord en staan ook allemaal op de interactieve kaart hierboven (computer): 1. werelderfgoedstad Bath, 2. het dorpje Castle Combe, 3. het kleine stadje Tetbury, 4. het stadje Cirencester, 5. unversiteitsstad Oxford, 6. het kleine stadje Burford, 7. regencystad Cheltenham, 8. het dorp Bourton-on-the-Water en 9. het dorp Broadway.

Vier -en vijfsterrenhotels in landelijke of stedelijke omgeving

De Cotswolds is één van de meest populaire landelijke gebieden in Engeland om te wonen en te bezoeken. Dat resulteert in hoge huizenprijzen maar ook in de aanwezigheid van de nodige mooie hotels. Hieronder ziet 5 uitgelichte accommodaties in het fraaie noordelijke deel van het gebied maar als u stedelijk wilt overnachten dan zijn er in de directe omtrek ook uitstekende mogelijkheden want ook het historische Bath als de beroemde universiteitsstad Oxford bieden op dat vlak mogelijkheden. Het spreekt voor zich dat er ook minder dure hotels, herbergen en b&b's te vinden zijn.


Luxe hotel in de Cotswold, Egneland
Luxe hotel in de stad Bath, EngelandLuxe hotel in de stad Oxford, Engeland
vlak

Accommodaties in specifieke plaatsen

U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen in de Cotswolds. Daar vindt u uiteraard ook wat meer info over de plaats.


Dorp in de Cotswolds, Engeland
GB

button

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers