Burford in de Cotswolds - Oxfordshire

De High Street van Het stadje Burford in de Cotswolds Het stadje Burford in Oxfordshire, Engeland Straatje in Burford, Engeland hotels boeken via GBLWitney in Oxfordshire, Engeland Bourton-on-the-Water in Gloucestershire, Cotswolds Stow-on-the-Wold in de Cotswolds, Engeland Bibury in Gloucestershire, Cotswolds Blenheim Palace in Woodstock, Oxfordshire Oxford in Oxfordshire Engeland Chastleton House in de Cotswolds

Informatie over deze bestemmingHet mooie dorp Burford in het graafschap Oxfordshire, Engeland

Burford is een klein stadje in het graafschap Oxfordshire, zuid Engeland. Het heeft met ongeveer 1500 inwoners eigenlijk de omvang van een dorp en bevindt zich in het oostelijke uiteinde van de Cotswolds, een Area of Outstanding Natural Beauty en één van 's lands mooiste landelijke gebieden. Het stadje bevindt zich aan de rivier de Windrush en heeft een eigen museum, namelijk het Tolsey Museum. Er zijn ook de nodige winkeltjes en horeca. In de buurt vindt u tevens het Cotswold Wildlife Park, een dierentuin. Niet ver van hier zijn echter nog veel mooie bezoekersattracties zoals het statige landgoed Buscot Park, het Sherborne Estate en ook Kelmscott Manor, het voormalige huis van William Morris, grondlegger van de Arts & Crafts beweging. Ook zeker niet te vergeten: Coggeshall Manor Farm in Witney waar gefilmd werd voor Downton Abbey en het imposante Blenheim Palace waar de beroemde staatsman Winston Churchill opgroeide.

Verder zijn er in deze streken vele mooie dorpjes en stadjes zoals Bibury, Bourton-on-the-Water, Stow-on-the-Wold, Faringdon en Cirencester waar u de nodige antiekwinkels kunt bekijken. De stad Oxford ligt nog een klein eindje verder weg. De Cotswolds is overigens ook een gebied waar u uitstekend kunt wandelen. Het gebied rondom Burford is heel licht heuvelachtig maar er zijn ook hogere heuvels wat verder weg. Je zit hier ook niet ver van Kelmscott Manor, het voormalige huis van William Morris, de grondlegger van de Arts and Crafts beweging. Het mooie huis is te bezichtigen inclusief mooie objecten uit die stijlperiode. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels, B&b's en vakantiehuizen in Burford en omgeving.
✔ Wenst u gedetailleerd online reisadvies?

U kunt op deze website allerlei handige info vinden en ook hotels en dergelijke boeken via de knoppen op deze en andere pagina's. Als u liever niet uw eigen reis plant dan kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. U leest alles over deze service op de volgende pagina:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers