Plaatsen in East Anglia

Southwold in Suffolk Cromer in Norfolk Norwich in Norfolk Bury st Edmunds in Suffolk Lavenham in Suffolk

Mogelijke bestemmingen in Norfolk

Norfolk is een graafschap in het oosten van Engeland, onderdeel van het historische graafschap East Anglia. Norfolk grenst aan de andere graafschappen Suffolk, Cambridgeshire en Lincolnshire. Hieronder ziet u kustplaatsen, badplaatsen, historische stadjes en met Norwich een historische stad. Cromer, Sheringham, Blakeney en Wells-next-the-Sea zijn gesitueerd aan de natuurlijke Norfolk Coast.

Bekijk het volgende tabblad voor plaatsen in het graafschap Suffolk. Op de interactieve kaart hieronder ziet u de uitgelichte bestemmingen ook terug. Op elke pagina die u hieronder aanklikt vindt u meer info en kunt u zoeken naar een accommodatie in de vorm van een hotel, herberg, b&b, vakantiehuis of appartement in en in de buurt van de betreffende plaats. Wilt u liever zoeken op accommodaties in één van de graafschappen? Ga dan vooral naar de volgende pagina:

Hotels, b&b's en vakantiehuizen in Norfolk en Suffolk


legenda van kaart

Mogelijke bestemmingen in Suffolk

Suffolk is ook een graafschap en is ook onderdeel van het historische graafschap East Anglia. Het grenst aan Norfolk, Essex en Cambridgeshire. Het historische Bury St Edmunds is veruit de grootste plaats van onderstaande bestemmingen. Aldeburgh en Southwold zijn badplaatsjes aan de natuurlijke Suffolk Coast & Heaths. Lavenham en Flatford zijn schilderachtige plaatsjes in het binnenland.Terug naar:

→ East Anglia
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers