Het stadje Bury St Edmunds in Suffolk - Engeland

Beeld van St Edmund in Bury St Edmunds, Suffolk St Edmundsbury Cathedral in Suffolk, Engeland hotels boeken via GBLLavenham in Suffolk, Engeland Ickworth in Suffolk Melford Hall in Suffolk Kentwell Hall in Suffolk Sudbury in Suffolk Het fraaie dorpje Kersey in Suffolk, Engeland Bressingham Gardens in Norfolk, Engeland Stoomtrein van de Mid-Norfolk Railway in Engeland

Informatie over deze bestemmingStraatje met mooie huizen in Bury St Edmunds, Engeland

Bury St Edmunds is een kleine middeleeuwse stad in het graafschap Suffolk. Het ligt in het vlakke gebied van oost Engeland dat vroeger (en ook nu nog wel) bekend staat als East Anglia, de naam van het historische graafschap. De plaats heeft meer dan 40 duizend inwoners en kent verschillende historische bezienswaardigheden. De bekendste is waarschijnlijk de mooie St Edmundsbury Cathedral. Ook vindt u hier de oude abdijruïne, eveneens uit de middeleeuwen. Naast andere historische gebouwen die u alleen van buiten kunt zien zoals het gildehuis en de Norman Tower zijn er ook twee musea. Dit zijn het Moyse's Hall Museum en het militaire Suffolk Regiment Museum. Vervolgens kunt u ook nog de openbare Abbey Gardens bezichtigen en een rondleiding krijgen in het Green King Visitor Centre & Brewery Tap. Bekijk wat betreft bier ook deze pagina over bierbrouwerijen in Engeland.

Ook het vermelden waard is het feit dat in Bury St Edmunds het enige overgebleven regency theater staat. Dit Theatre Royal stamt uit het begin van de 19e eeuw is nog steeds in gebruik waar het voor bedoeld is. U kunt er tevens een rondleiding krijgen. Net buiten het stadje staat overigens Ickworth, een prachtig stijlvol, in italiaanse stijl gebouwd paleis met landgoed. In de omtrek zijn nog meer prachtige oude plaatsen. Denk aan Sudbury, het kleine Kersey en het middeleeuwse Lavenham. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels, herbergen en vakantiehuizen in Bury St Edmunds.
Op een speciale locatie overnachten in Suffolk?

U kunt via de knop op deze pagina zelf zoeken naar een geschikte locatie om te overnachten. In het stadje kunt u verschillende goede hotels vinden. Zoekt u echter juist naar die luxe, dat prachtige viersterrenhotel in deze streek? Kijkt u in dat geval verder op de volgende pagina waar vijf van dergelijke hotels worden uitgelicht die gesitueerd zijn in het gebied dat vereeuwigd is in de schilderijen van de wereldberoemde schilders John Constable en Thomas Gainsborough. Eén van die hotels staat hier in Bury St Edmunds dat vlakbij deze streek ligt:

5 viersterrenhotels in landelijk Suffolk
✔ Wenst u gedetailleerd online reisadvies?

U kunt op deze website allerlei handige info vinden en ook hotels en dergelijke boeken via de knoppen op deze en andere pagina's. Als u liever niet uw eigen reis plant dan kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. U leest alles over deze service op de volgende pagina:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Boek overnachtingen via GB Liefhebbers

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers