King's Lynn in Norfolk - Oost Engeland

King's lynn in Norfolk, Engeland hotels boeken via GBLSandringham Estate in Norfolk, Engeland Lavendelvelden in Norfolk, Engeland The Wash in Norfolk, Engeland Norfolk Coast Path in Engeland Oxburgh Hall in Norfolk, Engeland Holkham Hall in Norfolk, Engeland Lincolnshire Fens in Engeland

Informatie, hotels, b&b's en vakantiehuizenStraat in Kings Lynn, Norfolk

King's Lynn is een kleinere stad in het noorden van het graafschap Norfolk. Het heeft meer dan 40 duizend inwoners en ligt in het oosten van Engeland. U zit hier in het vlakste stukje Engeland, vlakbij de grens met het graafschap Lincolnshire. Deze plaats bevindt zich aan de rivier de Great Ouse en ook behoorlijk dicht bij zee. Daar ligt namelijk het enorme estuarium genaamd the Wash, een zeer groot waddengebied waar vele nodige vogels leven en daardoor ook een natuurgebied is. Rondom de enorm brede riviermonding bevinden zich ook meerdere natuurreservaten van de RSPB. De vogelaar kan hier in de regio dus zijn of haar hart ophalen. Het net genoemde kustgebied is tevens ongeveer het westelijk uiteinde van de beschermde Norfolk Coast, ook een mooi natuurgebied met wandelpaden langs de kust. Die kustlijn kent vlakke delen maar er zijn langs bepaalde secties ook kliffen. Dat gebied begint net ten noorden van King's Lynn.

In het stadje kunt u tevens de King's Lynn Minster (kerk) en het Lynn Museum bezoeken dat verteld over de geschiedenis van de regio West Norfolk. U vindt er ook twee theaters die gevestigd zijn in mooie historische gebouwen, namelijk de St George's Guildhall en de Corn Exchange. Wat verder weg maar nog steeds in de buurt van deze plaats zijn ook de nodige mooie historische locaties te bezoeken zoals Castle Rising, Peckover House, Oxburgh Hall en het Sandringham Estate. Dat is een prachtig buitenverblijf van de koninklijke familie. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels, herbergen en vakantiehuizen in King's Lynn.Direct boeken of gebruik maken van service?

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Vindt u dit een fijne website?

Als u hier op de pagina een button aanklikt om bijvoorbeeld een hotel te boeken dan wordt u gelijk doorgeleid naar booking.com. Op die manier verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie. Als u het fijn vindt om op deze website rond te kijken dan kunt u zodende uw waardering laten blijken zonder dat u het voor u duurder wordt. Deze inmiddels zeer uitgebreide website is reclamevrij en dat probeer ik graag zo te houden.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

Het voordeel van hier boeken

Het is al vele jaren lang een zeer bekende website waar u veilig kunt boeken.

Het aanbod is enorm groot.

U kunt accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

U beloont Groot-Brittannië Liefhebbers zonder dat het u extra geld of moeite kost.Hartelijk dank en alvast heel veel plezier in Groot-Brittannië!


logo
Terug naar:

→ Vakantie vieren in East Anglia
→ Steden, badplaatsen en dorpen in East AngliaOvernachten in dit gebied?

→ Hotels en vakantiehuizen in East Anglia

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers