Kerstsfeer proeven in het historische Bath

Kerst en sneeuw in Bath, Engeland Kerstmarkt in Bath, Engeland Winkelstraat in Bath, Engeland hotels boeken via GBL

Bath Christmas Market: 23 november - 10 december 2023

Als u kerstsfeer wilt ervaren in aanloop naar de kerstperiode maar u wilt wat anders dan het drukke Londen dan is de kleine stad Bath in Somerset misschien een mooi alternatief. Hier vindt u niet allerlei kermisachtige attracties maar wel een gezellige kerstmarkt in het historische centrum van de stad. Grote delen van Bath behoren tot het werelderfgoed vanwege alle mooie historische gebouwen: van de Romeinse Baden tot de stijlvolle architectuur uit de tijd van Jane Austen. De stad is zeer compact dus alles is eenvoudig te bewandelen. Een uitstapje naar de grotere stad Bristol behoort ook tot de mogelijkheden want dat is slechts 10 a 15 minuten met de trein.

Dit evenement duurt bijna 3 weken dus u heeft redelijk de tijd om het te bezoeken. De markt is dagelijks geopend van 's ochtends tot vroeg in de avond behalve op zondag. Dan is het afgelopen om 18.00 uur.

Bath Christmas Market | de stad BathBooking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
Overnachten op een extra mooie locatie?

Wilt u een citytrip naar deze stad combineren met wat luxe, een verblijf in een extra mooi hotel, vaak met spafaciliteiten? Bath is per slot van rekening al eeuwen lang een bekend kuuroord, één van de spasteden van Engeland. U vindt hieronder opties pal in het centrum en daar net naast maar ook in de meer rustige buitenwijken:

5 vijfsterrenhotels in de City of Bath


U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Kerst in Engeland
vlak

Mogelijkheden om naar Bath te reizen

Er zijn verschillende manieren om vanuit Nederland naar Bath te reizen. Dat kan natuurlijk met auto + veerboot naar Dover in zuidoost Engeland of naar Harwich (nachtboot) in het oosten. Ook kunt u met de trein gaan. U kunt direct met per trein vanaf Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal en Brussel Zuid naar Londen reizen. Eindstation is St Pancras International. Daar neemt u vervolgens de underground naar station Paddington waar de trein naar Bath vertrekt. Als u met het vliegtuig gaat dan is een vlucht naar Bristol de voor de hand liggende optie. Vanaf die luchthaven kunt u direct per bus in 50 minuten naar Bath reizen.

Bekijk en boek uw vervoersmiddel

Vliegtuig naar Groot-Brittannië
Trein naar Engeland

button

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers