Overnachten in Zuidoost Schotland

Hotel in de Scottisch Borders hotels boeken via GBL Kelso in de Scottish Borders Het stadje in de Scottish Borders, Schotland Peebles in de Scottish Borders

Hotels en vakantiehuizen in de Scottish Borders

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het raadsgebied Scottish Borders. Dit zuidoostelijke deel van Schotland herbergt geen steden (zoals wel meer gebieden in het land) en het is overwegend geen ruige natuur dat u hier aantreft maar landelijke Schotse schoonheid met kleine stadjes en dorpen, kastelen en landgoederen. U kunt bijvoorbeeld overnachten rond de Eildon Hills in/rond Melrose of denk aan het stadje Peebles bij het eveneens mooie Upper Tweeddale. Als u gebruik maakt van een desktop dan ziet u als het goed is ook twee interactieve kaarten hieronder: één laat bezienswaardigheden en dergelijke zien, de andere toont oa. hotels en huisjes in dit gebied. U kunt op de website ook info en accommodaties te vinden in tal van speciaal uitgelichte plaatsen waaronder stadjes en dorpen in de Scottish Borders.

Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Terug naar:

→ Scottish Borders
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers