Treinrondreis - 8 a 14 dagen door Hampshire en Isle of Wight

Isle of Wight in Zuid Engeland Ventnor op het eiland Wight Shanklin Old Village op het eiland Wight Osborne House het eiland Wight South Downs National Park in Hampshire, Zuid Engeland Chichester Harbour in West Sussex Portsmouth in Hampshire Winchester Cathedral in Hampshire Het dorp Beaulieu in New Forest National Park, Hampshire

Met de trein naar het zuiden van Engeland

Deze treinrondreis gaat naar het graafschap Hampshire maar ook naar het eiland Wight waar u middels een zeer korte en soepele oversteek kunt komen, zeker als voetpassagier met koffers. Op het eiland kunt u heerlijk wandelen, bijvoorbeeld langs de kustpaden maar als u niet actief bent aangelegd dan kunt u ook alleen enkele leuke dorpen bekijken, evenals het buitenverblijf van Koningin Victoria en uiteraard relaxen aan het strand in één van de kleine badplaatsjes. Op het vasteland kunt u eventueeel gaan wandelen in het South Downs National Park of een route lopen door Chichester Harbour met haar mooie huizen maar ook enkele zeer interessante steden bezoeken. Denk aan de havenstad Portsmouth en de kathedraalstadjes Winchester en Chichester. Maar ook het westelijke deel van het graaffschap kan worden bezocht want daar ligt het New Forest National Park, een deels borsijk gebied waar ook goed gefietst kan worden en waar fietsverhuurmogelijkheden zijn.

Het gebied

kaart van een treinrondreis door zuid Engeland en het eiland Wight Het traject is afhankelijk van uw wensen en aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Ook is het mogelijk andere regionen van Groot-Brittannië in het plan op te nemen. Het is maar net wat u wilt.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een online reisplan dat u thuis op uw gemak bestemming voor bestemming kunt boeken en dat ook tijdens de rondreis te bekijken is, bijvoorbeeld op uw tablet of uiteraard smartphone. Bij een treinrondreis zal die informatie nog even een tikje uitgebreider zijn omdat u moet weten hoe u met het openbaar vervoer overal kunt komen en hoe u treintickets goedkoper kunt aanschaffen (als u wilt). Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland
GB

button

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers