Treinrondreis - 10 a 14 dagen door Wiltshire, Devon en Dorset

Shaftesbury in Dorset, Engeland De Cerne Giant bij Cerne Abbas in Dorset, Engeland Salisbury Cathedral in Wiltshire Badplaats Sidmouth in Zuidwest Engeland Branscombe in Devon, Engeland Blackdown Hills in Engeland Corfe Castle in Dorset Wareham in Dorset Arne Heath in Dorset Bradford-on-Avon in Engeland De historische stad Bath in Somerset, Engeland

Met trein en bus door landelijke streken (en kust)

Deze pagina laat een rondreis per trein door Zuid Engeland zien waarbij u ook gebruik maakt van de bus: om een bestemming te gebruiken en/of uitstapjes te maken vanuit de betreffende plaats. Dit zuidwestelijk gebied - delen van de graafschappen Wiltshire, Dorset en Devon is zeer geschikt voor mensen die graag landelijke stadjes, dorpen en badplaatjes willen bezoeken en daar het liefst ook graag overnachten ipv in een stad of grotere badplaats. Dat is namelijk niet altijd eenvoudig tijdens een treinrondreis waarbij je meestal in een wat grotere plaats overnacht. Deze streek biedt de mogelijkheid om te overnachten in kleine historische stadjes waar toch de nodige horeca en winkels zijn en een pittoresk badplaatsje in het oosten van Devon waar je geflankeerd wordt door de schitterende rode kliffen van de Jurassic Coast of de natuur van Purbeck in Dorset. Prachtig wandelterrein ook. U kunt tijdens de reis wel degelijk ook uitstapjes maken naar bekende historische steden als Bath en Salisbury en ook schilderachtige dorpen en stadjes als Sherborne, Shaftesbury, Branscombe, Wareham, Corfe Castle, Bradford-on-Avon, het aantrekkelijk badplaatsje Sidmouth en de pracht van Lulworth Cove. U krijgt altijd een plan op maat dus ik kan op basis van uw wensen bepalen welk schema en welke bestemmingen logisch zijn. Dit gebied uitbreiden kan natuurlijk. Denk bijvoorbeeld aan de Engelse Riviera meer naar het westen toe. Houd er rekening mee dat leuke hotels in die charmante stadjes in fraaie landelijke -en kustgebieden vaak niet goedkoop zijn om te overnachten.

Het gebied

kaart van een treinrondreis door landelijk Zuid Engeland Het traject is afhankelijk van uw wensen en aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Ook is het mogelijk andere regionen van Groot-Brittannië in het plan op te nemen. Het is maar net wat u wilt.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een online reisplan dat u thuis op uw gemak bestemming voor bestemming kunt boeken en dat ook tijdens de rondreis te bekijken is, bijvoorbeeld op uw tablet of uiteraard smartphone. Bij een treinrondreis zal die informatie nog even een tikje uitgebreider zijn omdat u moet weten hoe u met het openbaar vervoer overal kunt komen en hoe u treintickets goedkoper kunt aanschaffen (als u wilt). Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland
GB
Bekijk meer varianten:

→ Treinrondreizen door Groot-Brittannië
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers