Overnachten in Northumberland

Hotel op een eiland in Northumberland hotels boeken via GBL Bamburgh in Northumberland Berwick-upon-Tweed in Northumberland Rothbury in Northumberland Haltwhistle in Northumberland, Noord Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Northumberland

Dit graafschap in het uiterste noordoosten van Engeland is een gebied met veel natuurlijke schoonheid en ook met veel historische bezienswaardigheden. Er zijn hier geen steden, alleen kleinere plaatsen zoals het grensstadje Berwick-upon-Tweed, gelegen aan de mooie Northumberland Coast waar ook verschillende kastelen te zien zijn en waar het Holy Island of Lindisfarne vlak voor de kust ligt. Alnwick, bekend van het prachtige kasteel, ligt hier ook in de buurt. U kunt ook een hotel of vakantiehuis in het binnenland boeken, bijvoorbeeld in of in de buurt van het sterk heuvelachtige Northumberland National Park of langs de beroemde historische Muur van Hadrianus waar ook opgravingen te zien zijn. Het stadje Hexham ligt hier ook in de buurt. U kunt ook op zoek naar accommodaties in een aantal uitgelichte bestemmingen in dit gebied. Kijk daarvoor op de volgende pagina:

Stadjes en dorpen in Northumberland
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB


Terug naar:

→ Northumberland
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers