Overnachten in Lancashire en Isle of Man

Hotel in Lancashire hotels boeken via GBLBergen in Lancashire, Engeland Badplaats in Lancashire, Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Lancashire

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het graafschap Lancashire. Dit is een groot graafschap met een behoorlijk lange kustlijn waar u kunt overnachten in enkele badplaatsen waarvan Blackpool het meest in het oog springt, van oudsher één van de bekendste badplaatsen van Engeland. In het binnenland liggen enkele steden maar ook mooie natuur. Wilt u overnachten in de heuvelachtige natuur? Zoek dan in het oosten van het graafschap waar het grote Forest of Bowland ligt. Dat is overigens een grotendeels heuvelachtig gebied met open landschappen en niet zozeer bos. Het woord 'forest' krijgt vaak namelijk een verkeerde vertaling mee. U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen:

Badplaatsen, stadjes en dorpen in Lancashire


✔ Boek hier uw overnachtingen

Hieronder kunt u op zoek naar veschillende soorten accommodaties om in te overnachten. Wilt u trouwens in het hotel op de foto bovenaan overnachten? Klik dan op die afbeelding. Dat hotel staat op een behoorlijk landelijke plek in het zuidelijke deel van het Forest of Bowland, vlakbij Pendle Hill. Tip: op een computer kunt u onderstaande interactieve kaart bestuderen om te zien waar de bezienswaardigheden zijn gesitueerd tov de accommodatie die u op het oog heeft. ➦ NIEUW: zoals u op het laatste tabblad kunt lezen kunt u na het boeken ook een gratis pagina met bestemmingsinfo krijgen. Die kunt u nadien gewoon gratis aanvragen.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers