Autorondreizen in Zuid Engeland

Vakantie in Kent, Engeland Kaart van Zuid Engeland Vakantie in de South Downs, Engeland Vakantie in Bath, Somerset, Engeland Dartmoor in Engeland Exmoor in Engeland Cornwall in Engeland Midsomer in Engeland The Cotswolds in Engeland Kerst in Engeland

1. Korte rondreis door Zuidoost Engeland

Als u niet te lang van huis kunt zijn en slechts een aantal dagen tot een week op vakantie wilt, dan zou u zich misschien willen beperken tot het bezoeken van Zuidoost Engeland. Daar arriveert u namelijk als u de veerboot naar Dover neemt. Maar als u lange autoritten niet erg vindt dan zou u zeker even op het volgende tabblad willen kijken. In het zuidoosten is overigens meer dan genoeg te zien. Hier vindt u oa. de graafschappen Kent, East Sussex, West Sussex en Hampshire en daar fraaie natuurlijke gebieden als de High Weald en het South Downs National Park, fraaie historische plaatsen als Canterbury, Rye en Winchester. Om nog maar te zwijgen over de vele kastelen, landgoederen en tuinen.

Hoe vraagt u een rondreis aan?

U kunt een plan op maat krijgen. Op basis van uw wensen maak ik een speciale pagina voor u met daarop een schema, reisinformatie, beschikbare accommodaties die u gelijk kunt boeken en andere handige info + links. Leest u hier verder hoe het precies in zijn werk gaat:

zw engeland

2. Langere rondreis door Zuid Engeland

Als u wel langer op vakantie gaat dan is een bezoek aan verder weg gelegen gebieden sowieso een prima idee want in de zuidwestelijke helft is veel moois te zien. Denk aan de schitterende kustgebieden en kustplaatsjes van Dorset, Devon en Cornwall, de nationale parken Dartmoor en Exmoor maar ook enkele fraaie historische steden als Salisbury en Bath. Bezichtig verder oa. de pittoreske dorpjes van de Cotswolds en van de Chilterns (Midsomer Murders), de subtropische tuinen van Cornwall en op weg naar het zuidwesten het prehistorische werelderfgoed van Stonehenge. De zuidwestkust is ook zeer geschikt voor heerlijke kustwandelingen.

zw engeland


Andere gebieden of wandelvakanties:


Autorondreizen in Midden Engeland

Autorondreizen in Noord Engeland

Treinrondreizen in Engeland

Wandelvakanties in Engeland

Autorondreizen in Wales

Autorondreizen in Schotland

Cruisevakanties naar Groot-Brittannië