Vakantie in the Cotswolds

Wat kunt u onder andere bezoeken?


Verschillende mooie geconserveerde dorpjes.

Relatief vlakke gebieden en heuvels.

Dorpen als Bibury en Chipping Campden.

Steden in de omgeving als Bath en Oxford.

Mooie historische locaties als Blenheim Palace.

Dorpje in the Cotswolds, Engeland
autovakanties en wandelvakanties naar the Cotswolds in Engeland
Auto, bus - en wandelvakanties

Ga met de auto op vakantie naar de Cotswolds: verblijf in prachtige historische dorpjes in of even buiten het mooie gebied. Geniet van het platteland en bezienswaardigheden in de vorm van historische huizen, landgoederen en tuinen.

Wandelvakanties over het deels vlakke en deels heuvelachtige platteland en langs de geconserveerde dorpen van de Cotswolds. Kijk hier voor de wandelvakanties in the Cotswolds.

Hotels, b&b's en vakantiehuizen

Op het platteland in dorpen als Castle Combe, Bibury, Broadway, Chipping Campden, Tewkesbury, Woodstock en Bourton-on-the-Water.

In de werelderfgoed-stad Bath en andere steden en stadjes in de omgeving als Cheltenham, Gloucester, Bristol en Oxford, dat bekend is vanwege zijn universiteiten maar ook vanwege Lewis en Inspector Morse. Stratford-upon-Avon is beroemd en populair vanwege William Shakespeare.


kaart van the Cotswolds in Engeland
Bezienswaardigheden

In het gebied: historische gebouwen als Newark Park, Berkeley Castle en Snowshill Manor, tuinen als Hidcote, Kiftsgate Court Garden en Birdland Park & Gardens. Meer info over → bezienswaardigheden Cotswolds.

In de omliggende steden: de Roman Baths in Bath, de Christ Church Cathedral in Oxford en de kathedraal van Gloucester. Meer info over → bezienswaardigheden in de steden.