Vakantie in the Cotswolds

Wat kunt u onder andere bezoeken?

* Verschillende mooie geconserveerde dorpjes.

* Relatief vlakke gebieden en heuvels.

* Dorpen als Bibury en Chipping Campden.

* Steden in de omgeving als Bath en Oxford.

* Mooie historische locaties als Blenheim Palace.

Lavendelvelden in the Cotswolds, Engeland
autovakanties en wandelvakanties naar the Cotswolds in Engeland
Auto, bus - en wandelvakanties

* Ga met de auto op vakantie naar de Cotswolds: verblijf in prachtige historische dorpjes in of even buiten het mooie gebied. Geniet van het platteland en vele bezienswaardigheden in de vorm van historische huizen, landgoederen en tuinen.

* Wandelvakanties over het deels vlakke en deels heuvelachtige platteland en langs de geconserveerde dorpen van de Cotswolds.

Hotels, b&b's en vakantiehuizen

* Op het platteland in dorpen als Castle Combe, Bibury, Broadway, Chipping Campden, Tewkesbury, Woodstock en Bourton-on-the-Water.

* In de werelderfgoed-stad Bath en andere steden en stadjes in de omgeving als Cheltenham, Gloucester, Bristol en Oxford, dat bekend is vanwege zijn universiteiten maar ook vanwege Lewis en Inspector Morse. Stratford-upon-Avon is beroemd en populair vanwege William Shakespeare.


kaart van the Cotswolds in Engeland
Bezienswaardigheden

* In het gebied: historische gebouwen als Newark Park, Berkeley Castle en Snowshill Manor, tuinen als Hidcote, Kiftsgate Court Garden en Birdland Park & Gardens. Meer info over → bezienswaardigheden Cotswolds.

* In de omliggende steden: de Roman Baths in Bath, de Christ Church Cathedral in Oxford en de kathedraal van Gloucester. Meer info over → bezienswaardigheden in de steden.