Vakantie in the Cotswolds

Wat ziet u allemaal in dit gebied?

* Heuvels afgewisseld met relatieve vlakke landschappen en vele prachtige geconserveerde dorpen, zoals bijvoorbeeld Chipping Campden, Broadway, Bourton-on-the-Water en Burford.

* Mooie wandelroutes zoals die langs de Cotswold Way.

* Mooie steden even buiten de Cotswolds, namelijk Bath, Oxford, Cheltenham, Gloucester en het kleinere Stratford-upon-Avon.

* Bezienswaardigheden als de Romeinse baden in Bath, Dyrham Park, Blenheim Palace, Snowshill Manor en Shakespeare's Birthplace.


Autovakanties en wandelvakanties

Deze regio is zeer populair vanwege de prachtige dorpjes, gemoedelijke uistraling en mooie licht heuvelachtige landschappen. Er zijn dus vakanties te boeken naar dit gebied. Kijkt u hier verder voor:

→ Vakanties in de Cotswolds
→ Arrangement in Oxford


Hotels en vakantiehuizen (+ kaarten)

Zoals gezegd is dit gebied in het midwestelijke van deel Engeland een geliefde vakantiebestemming. Er zijn dan ook de nodige hotels en vakantiehuizen in en even buiten the Cotswolds te vinden. Vlak buiten het gebied kunt u ook verblijven in een paar prachtige historische steden en stadjes zoals Bath, Stratford-upon-Avon, Oxford en het grote Bristol. Kijkt u hier verder voor:

→ Hotels en vakantiehuizen in the Cotswolds


Bezienswaardigheden

Dit gebied strekt zich uit over meerdere graafschappen waaronder Gloucestershire, Somerset en Wiltshire. Naast de Cotswolds zelf waar u voornamelijk mooie landschappen en kleine stadjes en dorpen zult zien, kunt u iets daarbuiten de steden bezoeken. Aan de rand vindt u de steden Bath, Cheltenham en Gloucester, en iets verder weg Oxford en het kleinere Stratford-upon-Avon, bekend vanwege William Shakespeare. Ook is er aandacht voor Bristol, verreweg de grootste stad van zuidwest Engeland. Daar kunt u ook het één en andere bekijken. De gebieden:

→ Platteland van the Cotswolds
→ Steden rondom the Cotswolds

→ National Trust in zuidwest Engeland (+ kaart)
→ English Heritage in zuidwest Engeland (+ kaart)

Castle Combe in the Cotswolds, England Foto van Castle Combe is gemaakt door Kevin Mcgill autovakanties en wandelvakanties naar the Cotswolds in Engeland
kaart van the Cotswolds in Engeland