Wilt u een vakantieplan op maat?

Vakantieplan Engeland 1 Vakantieplan Engeland 2 Vakantieplan Engeland 3 Vakantieplan Engeland 4

Wie ben ik en wat kan ik voor u doen?

Persoonlijke hulp Groot-Brittannië Liefhebbers Groot-Brittannië Liefhebbers is geen reisorganisatie dus u boekt nooit direct bij mij. Ik ben Michel Spreeuwers en mijn website biedt u informatie en inspiratie en verwijst u altijd door als u een boeking wilt maken. Vanzelfsprekend ga ik zelf ook regelmatig naar Groot-Brittannië maar ook door het maken en voortdurend uitbouwen van deze website heb ik inmiddels een uitgebreide kennis van het land opgedaan: waar de bezienswaardigheden te vinden zijn en wat voor soort landschappen en plaatsen u in elke regio kunt vinden. Daardoor kan ik u een plan voorleggen dat perfect aansluit bij uw wensen. Dat geldt niet alleen als u met de auto op pad gaat maar ook als u met het openbaar vervoer wenst te reizen want dat doe ik zelf vaak ook. De feedback is tot op heden zeer positief dus ik ga met plezier door met deze service. Neemt u gerust contact op, ik help u graag!

Over hotels, herbergen, b&b's en vakantiehuizen

Ik werk samen met booking.com en dat is ook waar ik de hotels, b&b's, herbergen en vakantiehuizen voor u uitzoek. Dat is de aanbieder met het grootste aanbod aan acccomodaties ter wereld en dat geeft mij alle gelegenheid om de perfecte locatie voor u uit te zoeken. Ik boek mijn eigen accommodaties hier ook altijd. Wanneer u via Groot-Brittannië Liefhebbers op de website van booking.com komt dan zult u trouwens een logo van mijn website (GB liefhebbers) bovenaan de pagina zien. Dan weet u dat u via mij boekt. Dat ziet er zo uit:Houdt u er wel rekening mee dat u bij het online boeken van een hotel in de meeste gevallen wel een creditcard nodig heeft. Echter: er zijn steeds meer accommodaties waarbij dat niet meer nodig is waardoor u bij booking.com ook met IDEAL kunt betalen. Maar dat geldt dus nog niet voor alle hotels en vakantiehuizen. Overigens, u hoeft niet persé een creditcard te hebben: een debitcard (ook wel prepaid card genoemd) is ook goed, bijvoorbeeld een Mastercard Prepaid Card. U hoeft daarvoor niet aan speciale financiële normen te voldoen en u kunt niet rood staan. Het is een betaalkaart waar u zelf eerst geld op moet zetten. Als ik voor mezelf boek gebruik ik ook altijd een dergelijk betaalmiddel.

Neemt u aub eerst ook alle hoofdstukken goed door op de volgende tabbladen. Ik hoor graag van u,

Michel | Groot-Brittannië Liefhebbers

info@groot-brittannie-liefhebbers.nl | contact via facebook

Moet u betalen voor het plan?

Nee, u hoeft niet te betalen voor het vakantieplan dat ik u voorschotel. Ik verdien mijn inkomen door middel van affiliate-marketing en dat betekent dat ik commissie verdien op boekingen van hotelovernachtingen, vakantiehuizen, vluchten, overtochten, etc. U betaalt dus niets voor mijn inzet en ook wordt de prijs er niet hoger van. Pas wanneer u overgaat tot het boeken via de links op mijn website beloont u mij.

Een plan maken inclusief beschikbare accommodaties kost me wel wat uren dus ik wil u dan ook vragen te boeken via de pagina die ik u toestuur als het plan naar wens is. Dat is namelijk het hele idee waarop deze service gebaseerd is. U mag van mij verwachten dat ik een goed en duidelijk plan voor u maak. Dat is tot op heden altijd prima gelukt. Wanneer u boekt, kunt u het plan ook tijdens de vakantie blijven inzien.

Wanneer krijgt u het plan?

Ik ga normaal gesproken gelijk aan de slag dus u kunt het plan dan ook snel verwachten. Binnen 24 uur lukt bijna altijd. U kunt het plan dus al snel bekijken en dat zal ik u ook aanraden want ik zoek de accommodatie(s) uiteraard uit op basis van beschikbaarheid. Kamers van hotels of huisjes kunnen vanzelfsprekend volgeboekt raken dus is het zaak het plan zo snel mogelijk goed te bestuderen en de accommodaties vast te leggen.

Wanneer kunt u het plan het beste aanvragen?

Aangezien ik niet in staat ben om accommodaties vast te houden is het logisch om de tijd tussen maken en bekijken (en boeken) zo kort mogelijk te houden. Laat me gewoon weten op welke dag u (en de reisgenoten) de tijd heeft om het plan goed te bestuderen en als het naar wens is, te boeken. Ik kan zo gezegd meestal snel aan de slag dus dezelfde of volgende dag is bijna altijd mogelijk.

Hoe gaat het in zijn werk?

Laat mij gewoon weten waar in Groot-Brittannië u zo ongeveer op vakantie wilt gaan. Als u helemaal geen idee heeft kunt u ook gerust contact op nemen. Ook in dat geval maak ik graag een plan voor u. Ik zal een geschikte bestemming inclusief accommodatie uitzoeken - of als u graag een rondreis wilt maken - meerdere bestemmingen. Al mijn bevindingen zet ik in een vakantieplan en plaats ik op een speciale pagina op de website die u ten alle tijden kunt inzien, dus ook tijdens de vakantie.

Ten eerste

Bent u op deze pagina gekomen nadat u een specifieke rondreis op de website hebt gevonden? Laat me dan alstublieft weten welke dat precies is. Als dat niet het geval is leest u dan hieronder verder. Uiteraard ook als dat wel het geval is.

Wat zou ik van u willen weten?

-Uiteraard welk deel van Groot-Brittannië u wilt bezoeken
-Het aantal nachten en de precieze data / periode
-De maximale prijs per nacht (per kamer), als u een idee heeft
-In wat voor soort accommodatie u wilt overnachten (hotel, herberg, b&b en/of vakantiehuis)
-Wat u graag zoal zou willen zien. Denk aan pittoreske dorpjes, kastelen, tuinen, historische steden, etc...

Wat krijgt u van mij?

-Een vakantieplan dat online in te zien is, ook tijdens de vakantie in het geval u geboekt heeft volgens plan
-Daarin informatie over uw reis naar Groot-Brittannië - auto, veerboot, vliegtuig, trein, etc..
-Per bestemming een geschikte accommodatie in uw prijsklasse - beschikbaar en dus direct te boeken
-Per bestemming meer informatie en handige links over de omgeving
-Een snelle reactie - en allemaal dus zonder extra kosten

Ik hoor graag van u,

Michel | Groot-Brittannië Liefhebbers

info@groot-brittannie-liefhebbers.nl | contact via facebook

Voorbeeld

Als u mijn hulp inroept dan krijgt u van mij een pagina op deze website waarop uw vakantieplan is uiteengezet. Per bestemming kunt u het hotel, b&b, herberg of vakantiehuis boeken, evenals bijvoorbeeld de relevante overtochten in het geval u de veerboot neemt. Na het boeken blijft die pagina online tijdens uw vakantie waardoor u die informatie gewoon kunt blijven raadplegen. Hieronder ziet u hoe dat er zo ongeveer uitziet.

Queen's Inn - Hawkhurst (Kent)

herberg kent

Data: woensdag 9 augustus - vrijdag 11 augustus

De Queen's Inn is een uitstekend beoordeelde herberg in het mooie dorpje Hawkhurst. Deze plaats ligt in het graafschap Kent en wel in de High Weald, het oudste cultuurlandschap van Europa: een licht heuvelachtig landschap met akkerland, bos en ook wijnranken. Het is echter ook een gebied met fraaie kastelen en tuinen, zo ook vlakbij Hawkhurst...

Bekijk hier het volledige voorbeeld van dit vakantieplan
Over Groot-Brittannië Liefhebbers