Reis langs luxe hotels en herbergen in Engeland en Schotland

Rye in East Sussex Kaart van autorondreis langs luxe hotels in Engeland en Schotland Verblijf in goede Engelse hotels Vakantieplan op maat Roman Baths en Bath Abbey in Engeland Castle Combe in Wiltshire, Cotswolds Dartmouth in South Devon Seven Sisters in de South Downs De kathedraal van York, Engeland Bolton Abbey in North Yorkshire Derwentwater bij Keswick in het Lake District, Cumbria North York Moors National Park in Engeland Eildon Hills in de Scottish Borders, Schotland Balmoral Castle in Deeside, in Schotland Loch Lomond in Schotland Royal Mile in Edinburgh, Schotland

Een rondreis met extra comfort

Bath in Engeland
Vanaf 100 euro per nacht (per tweepersoonskamer) kunt u in prima beoordeelde accommodaties verblijven. Maar misschien wilt u juist wel overnachten in dat luxe hotel, een prachtig historisch pand zoals een herenhuis in de stad of een landhuis op het platteland, een pittoreske herberg van hoge kwaliteit of een uitstekend hotel met zeezicht. Reken voor een hele mooie herberg vanaf 150 euro per nacht en voor de andere typen net beschreven accommodaties vaak 200+. De prijs is uiteraard afhankelijk van de populariteit van de plaats en/of het gebied, schoonheid van het pand, mate van comfort en kwaliteit van de keuken. In zeer populaire steden als Bath, Edinburgh (en Londen helemaal) zullen de prijzen weer wat hoger uitvallen. Hier pal onder ziet u een mooi voorbeeld van een vakantie langs extra fraaie accommodaties en luxe hotels in Zuid Engeland. Die rondreis valt deels samen met variant 1.

Voorbeeld van een reis langs mooie hotels

Vraag hier een vakantieplan op maat aanP.S. Aangezien u een plan op maat krijgt, zou u de reisvarianten op deze pagina ook met elkaar kunnen combineren. Maar waar u ook heen wilt en hoe lang is vanzelfsprekend geheel aan u. Ik kan een plan voor u samenstellen dat past bij uw wensen en het aantal reisdagen dat u tot uw beschikking heeft.

Een luxe rondreis door Zuid Engeland

Verspreid over Groot-Brittannië zijn tal van mooie gebieden en ook hele mooie accommodaties dus u kunt wat dat betreft elk deel van het land bezoeken. Ik heb op deze pagina aandacht besteed aan drie specifieke gebieden. In Zuid Engeland zou u bijvoorbeeld een reis kunnen maken langs de landelijke gebieden van Kent en East Sussex, de magnifieke stad Bath, de pittoreske Cotswolds en de fraaie kustgebieden van Dorset, Devon en Cornwall. Wat u allemaal kunt zien hangt uiteraard af van de lengte van uw reis.

Enkele voorbeelden van plaatsen met fraaie accommodaties

Rye Bath Castle Combe

Broadway Dartmouth Totnes

Een luxe rondreis door Noord Engeland

De tweede voorbeeldvariant gaat naar Noord Engeland. Daar kunt u bijvoorbeeld overnachten in de prachtige historische stad York, het typisch Noord Engelse landschap van de Yorkshire Dales, aan één van de prachtige meren in het Lake District National Park en in de natuur van de North York Moors.

Enkele voorbeelden van plaatsen met fraaie accommodaties

York Grassington Grasmere

Keswick Patterdale Helmsley

Een luxe rondreis door Schotland

In Schotland zou een reis kunnen verlopen langs de historische Scottish Borders in het zuidoosten, via het bergachtige Cairngorms National Park, het grote Loch Lomond, de Western Highlands en dan naar de fantastische hoofdstad Edinburgh. Net als het eerder genoemde Bath behoort dat grotendeels tot het werelderfgoed. Tijdens alle reizen is er ook genoeg ruimte om landgoederen, kastelen en/of tuinen te bezichtigen.

Enkele voorbeelden van plaatsen met fraaie accommodaties

Kelso Luss Glencoe

Glenfinnan Pitlochry Edinburgh
Terug naar:

→ Autorondreizen door Zuid Engeland
→ Autorondreizen door Midden Engeland
→ Autorondreizen door Noord Engeland
→ Autorondreizen door Schotland