In de herfst op autorondreis door Zuid Engeland

Herfst in Sheffield Park - Engeland Herfst in Stourhead - Engeland Herfst in Winkworth Arboretum - Engeland Herfst in de Cotswolds - Engeland Herfst in een dorpje in Engeland In de herfst wandelen in Engeland

Een rondreis in het najaar

Op de website vindt u verschillende auto -en treinrondreizen terug voor Engeland, Wales en Schotland. Op deze pagina ziet u een autorondreis waar u in het najaar kunt genieten van prachtige herfstkleuren. U verblijft in streken waar u in de directe omgeving schitterende landgoederen, tuinen, parklandschappen, arboretums (bomentuinen) en uiteraard ook veel landelijke natuur zult kunnen zien. Voor de tuinliefhebber is deze reis dus een zekere aanrader. Afhankelijk van uw wensen kunt u daarnaast ook pittoreske dorpjes bezoeken, historische steden bezichtigen en in verschillende streken mooi wandelen. Voor de route die u hieronder ziet staan heeft u normaliter zeker 10 dagen of meer nodig. Meestal is er namelijk veel meer te zien in de verschillende streken en wilt u zeker 2 of 3 nachten op één plek verblijven. Als u korter op pad wilt dan is een wat minder lange route meer voor de hand liggend. Op basis van uw wensen en aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft zal ik bepalen welk traject het meest logisch is.

Het gebied

kaart van rondreis in de herfst door Zuid Engeland De rode stippen op de kaart geven plaatsen aan waar u mogelijk kunt overnachten maar ook dit is afhankelijk van uw wensen en beschikbaarheid. Sommige mensen overnachten liever in historische steden, anderen liever in een dorpje of landelijke natuur. U ziet u op de kaart ook een alternatief als laatste bestemming en dat is Londen. In het verre westen van de stad bevinden zich de schitterende botanische tuinen van Kew. Als u Londen wilt mijden dan eventueel terug via het graafschap Surrey waar ook verschillende mooie tuinen te zien zijn.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

Voor deze route - of een variatie daarop - kunt u een vakantieplan op maat aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een gedetailleerd online reisplan, inclusief te boeken accommodaties en informatie over de bestemmingen (+ omliggende gebieden). U kunt het thuis op uw gemak bestemming voor bestemming boeken en het zal ook tijdens uw rondreis online blijven staan zodat u het tijdens de vakantie kunt blijven raadplegen. Lees hieronder verder.

Cottage in Engeland
GB
Terug naar:

→ Herfst in Groot-Brittannië

Bekijk andere varianten

→ Autorondreizen door Zuid Engeland
© 2012-2020 — Groot-Brittannië Liefhebbers