Het stadje Warwick in Warwickshire - Engeland

Het historische stadje Warwick in Engeland Het middeleeuwse Warwick Castle in Engeland Lord Leycester Hospital in Warwick Het stadje Royal Leamington Spa in Warwickshire, Engeland hotels boeken via GBLShakespeare's geboortehuis in Stratford-upon-Avon, Engeland Charlecote Park in Warwickshire Compton Verney in Warwickshire, Engeland Kenilworth Castle in Warwickshire De kathedraal van Coventry in de West Midlands, Engeland

Informatie, hotels, b&b's en vakantiehuizenUitzicht van Warwick Castle in Engeland

Warwick is een historisch stadje in het graafschap Warwickshire, west Engeland. Het heeft ongeveer 25 duizend inwoners en het is vooral bekend vanwege het prachtige oude kasteel dat u hier kunt bezoeken. Het stamt oorspronkelijk uit de 11e eeuw. Het is mooi bewaard geheel dat ook geflankeerd wordt door landschapstuinen. Daarnaast vindt u in het stadje ook enkele mooie openbare parken en verschillende musea. Dit zijn het Market Hall Museum, het St John's House Museum, het Royal Regiment of Fusiliers Museum en vooral het Lord Leycester Hospital.

Het Lord Leicester Hospital is een verzameling 14e eeuwse houten gebouwen die deels gegroepeerd zijn rond een binnenplaats. Het is een historische attractie maar het bijzondere is niet alleen de staat van de gebouwen maar ook het feit dat ze nog steeds bewoond worden. Ooit zijn deze middeleeuwse gebouwen gebouwd als bejaardentehuis voor oude soldaten en dat is nog steeds zo. De kleine stad Royal Leamington Spa (55 duizend inwoners) grenst zowat aan Warwick. Zoals de naam al aangeeft is dat een plaats waar men vroeger heen ging om thermale baden te bezoeken. In de historische Royal Pump Rooms bevindt zich nu het lokale museum. Wat verder weg zijn nog veel meer mooie locaties die u kunt bezoeken, zoals bijvoorbeeld het geboortestadje van William Shakespeare genaamd Stratford-upon-Avon, Kenilworth Castle, het landgoed Charlecote Park en het British Motor Museum. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels en vakantiehuizen in Warwick.
Direct boeken of gebruik maken van service?

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Vindt u dit een fijne website?

Als u hier op de pagina een button aanklikt om bijvoorbeeld een hotel te boeken dan wordt u gelijk doorgeleid naar booking.com. Op die manier verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie. Als u het fijn vindt om op deze website rond te kijken dan kunt u zodende uw waardering laten blijken zonder dat u het voor u duurder wordt. Deze inmiddels zeer uitgebreide website is reclamevrij en dat probeer ik graag zo te houden.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

Het voordeel van hier boeken

Het is al vele jaren lang een zeer bekende website waar u veilig kunt boeken.

Het aanbod is enorm groot.

U kunt accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

U beloont Groot-Brittannië Liefhebbers zonder dat het u extra geld of moeite kost.Hartelijk dank en alvast heel veel plezier in Groot-Brittannië!


logo
Terug naar:

→ Vakantie vieren in Warwickshire en Worcestershire
→ Steden, stadjes en dorpen in Warwickshire en WorcestershireOvernachten in dit gebied?

→ Hotels en vakantiehuizen in Warwickshire en Worcestershire

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers