Runswick Bay aan de kust van North Yorkshire

Runswick Bay in North Yorkshire hotels boeken via GBLStaithes in North Yorkshire Port Mulgrave in North Yorkshire Saltburn-by-the-Sea in North Yorkshire Whitby in North Yorkshire Esk Valley in North Yorkshire Roseberry Topping in het North York Moors National Park

Informatie, hotels, b&b's en vakantiehuizenRunswick Bay in North Yorkshire, Engeland

Runswick Bay is één van de mooie kleine kustdorpjes aan de Yorkshire Heritage Coast. Dit is één van de mooiste kustgebieden van Engeland en behoort tevens tot het North York Moors National Park, een gebied met niet al te hoge heuvels, kleine dorpen en heidevelden. Het dorp is genesteld in de mooie baai en hier kunt u heel mooi wandelen. U vindt hier ook een strand. Voor historische bezienswaardigheden kunt u een bezoek brengen aan het historische stadje Whitby, ook te vinden aan de kust. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels, herbergen en vakantiehuizen in Runswick Bay.


Wandelen in Runswick Bay

Het dorpje ligt in een prachtig kustgebied en hier kunt u ook prima wandelen. U kunt namelijk in beide richtingen het kustpad volgen, dat is de Cleveland Way, een National Trail langs de kust van Yorkshire (en ook landinwaarts). Zo kunt u noordwaarts wandelen naar het eveneens kleine en mooie Staithes en de andere kant op naar het mooie historische stadje Whitby. Uiteraard zijn er ook mooie wandelingen te maken in het binnenland van het North York Moors National Park.

Cleveland Way | Whitby - Runswick BayDirect boeken of gebruik maken van service?

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Vindt u dit een fijne website?

Als u hier op de pagina een button aanklikt om bijvoorbeeld een hotel te boeken dan wordt u gelijk doorgeleid naar booking.com. Op die manier verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie. Als u het fijn vindt om op deze website rond te kijken dan kunt u zodende uw waardering laten blijken zonder dat u het voor u duurder wordt. Deze inmiddels zeer uitgebreide website is reclamevrij en dat probeer ik graag zo te houden.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

Het voordeel van hier boeken

Het is al vele jaren lang een zeer bekende website waar u veilig kunt boeken.

Het aanbod is enorm groot.

U kunt accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

U beloont Groot-Brittannië Liefhebbers zonder dat het u extra geld of moeite kost.Hartelijk dank en alvast heel veel plezier in Groot-Brittannië!


logo
Terug naar:

→ Vakantie vieren in de North York Moors
→ Badplaats, stadjes en dorpen in de North York MoorsOvernachten in dit gebied?

→ Hotels en vakantiehuizen in de North York Moors

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers