Goudhurst en Scotney Castle in Kent - Engeland

Goudhurst in Kent De natuur van de High Weald in Kent Scotney Castle in Kent hotel boeken via GBL Great Dixter House in Kent Sissinghurst Castle Garden in Kent Bateman's in de High Weald Royal Tunbridge Wells in Kent Stoomtrein van de Spa Valley Railway in Kent, Engeland Bodiam Castle in de High Weald Pashley Manor in de High Weald Rye in East Sussex

Informatie, hotels en vakantiehuizenVijver in Goudhurst, Kent

Goudhurst is een dorp in het binnenland van Kent, zuidoost Engeland. Het heeft iets meer dan 3 duizend inwoners en ligt in een bijzonder fraai landelijk gebied. Dit is de High Weald, één van Europa's best bewaarde cultuurlandschappen met bossen, akkerland, heggen, lagere heuvels en wijngaarden. Het is een prachtig dorp dat opgetrokken is uit rode baksteen en ook enkele houten vakwerkhuizen, en is deels gebouwd op een heuvel. Goudhurst heeft winkeltjes, de nodige plekken om te eten en te overnachten en bevindt zich in een omgeving met een hele keur aan bezienswaardigheden. Denk aan historische gebouwen als Scotney Castle, Bodiam Castle, Leeds Castle, en tuinen als en de Sissinghurst Castle Gardens. Maar er is nog veel meer. Vlakbij vindt u bijvoorbeeld ook de Bedgebury Pinetum and Forest waar één van 's werelds beste collecties van coniferen te zien is.

Ook moet vermeld worden dat u in de omgeving een paar wijngaarden kunt bezichtigen en uiteraard wijn kunt proeven. Dat kan bijvoorbeeld bij Chapel Down vlakbij Tenterden en bij de Biddenden Vineyards. Mooie dorpen en stadjes in de omgeving zijn er ook waaronder Lamberhurst, Tenterden, Cranbrook, het grotere en stijlvolle Royal Tunbridge Wells en het bijzonder pittoreske Rye meer richting kust. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels en herbergen in Goudhurst.

Bekijk de interactieve kaarten:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
Direct boeken of gebruik maken van service?

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Reis plannen naar Goudhurst

Er zijn verschillende manieren om vanuit Nederland en België naar Goudhurst te reizen. Het meest voor de hand ligt dat u met de auto gaat. Een logische optie is dan om de veerboot te nemen en wel vanuit Duinkerken of Calais. Dit zijn relatief korte overtochten omdat het Kanaal nu eenmaal smal is. De autorit naar Goudhurst duurt daarna nog ongeveer een uur en 15 minuten. Bekijk onderstaande pagina voor deze en meer mogelijkheden.


Loket in Engeland
Cottage in Engeland
Terug naar:

→ Vakantie vieren in Zuidoost Engeland

→ Badplaatsen, stadjes en dorpen in Zuidoost EngelandOvernachten in dit gebied?

→ Hotels en vakantiehuizen in Zuidoost Engeland

© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers