Het pittoreske dorpje Finchingfield in Essex

Het dorpje Finchingfield in Essex, Engeland Het kerkje in Finchingfield in Essex, Engeland hotels boeken via GBLHedingham Castle in Essex Het stadje Saffron Walden in Essex Het stadje Thaxted in Essex Audley End House in Essex Wimpole Hall in Cambridgeshire, Engeland Lavenham in Suffolk, Engeland Melford Hall in Suffolk Sudbury in Suffolk Paycocke's House in Essex

Informatie over deze bestemmingHet pittoreske dorpje Finchingfield in Essex, Engeland

Fichingfield is een veel gefotograafeerd en typisch Engels dorpje, met mooie huizen en cottages, gesitueerd rondom de dorpsvijver. Het ligt op het platteland van het graafschap Essex in het oosten van Engeland en heeft verder een kerk, een oude windmolen, een historisch gildehuis waar het museum van het dorp ook gehuisvest is, een restaurant, een paar herbergen en tea rooms. Vroeger was dit voor de route Londen - Norwich een officiële halte voor paardenkoetsen. The Fox is ook een koetsiersherberg. In de omgeving zijn naar verluid ook de nodige wandelpaden aanwezig. Het dorp zelf is mooi om te zien maar meer bezoekersattracties heeft het niet. In de weide omtrek uiteraard wel. Denk bijvoorbeeld aan Castle Hedingham, Mount Fitchet & Norman Castle, Audley End House, het Saffron Walden Museum en rondom het stadje Braintree verschillende historische bezienswaardigheden waaronder Paycocke's House.

Mooie plaatsen zijn er ook in de omgeving. Denk aan Thaxted, Castle Hedingham, Saffron Walden, Lavenham, Dedham en zelfs ook de stad Cambridge. Finchingfield ligt overigens ook behoorlijk in de buurt van de luchthaven (London) Stansted. Mocht u dus het vliegtuig pakken naar dit deel van Engeland, een auto willen huren en vervolgens op een rustige plaats in de omgeving willen overnachten? Misschien is deze omgeving dan de aangewezen plek. Echt vlakbij het net genoemde vliegveld vindt u het al genoemde Mountfitchet Castle and Norman Village, een openluchtmuseum dat laat het leven zien in de 11e en 12e eeuw. Daar vlakbij gevindt zich ook het Hatfield Forest, een van oorsprong middeleeuws jachterrein waar meer dan 1000 jaar oude bomen te zien.
✔ Wenst u gedetailleerd online reisadvies?

U kunt op deze website allerlei handige info vinden en ook hotels en dergelijke boeken via de knoppen op deze en andere pagina's. Als u liever niet uw eigen reis plant dan kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. U leest alles over deze service op de volgende pagina:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de regio

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers