Overnachten in Zuidoost Wales

Hotel in de heuvels van Zuid Wales hotels boeken via GBLBergen en stadje in Zuidoost Wales Bos en rivier in Zuidoost Wales Pier en zee in Zuidoost Wales

Boek hier uw overnachtingen

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in zuidoosten van Wales. Deze regio biedt de nodige variatie. Zo kunt u de stad induiken en een hotel boeken in de hoofdstad Cardiff aan de kust. Ook kunt de bergen intrekken want verder noordwaarts ligt het heuvel -en bergachtige Brecon Beacons National Park dat overigens sinds kort te boek staat als nationale park Bannau Brycheiniog. ➦ NIEUW: U kunt na het boeken ook een online pagina met bestemmingsinfo krijgen: ✔ (gratis) online hulpmiddel voor tijdens de vakantie.
legenda van kaart

✔ Snel zoeken in specifieke plaatsen

Hieronder ziet u een 6 uitgelichte bestemmingen in het Zuidoosten Wales waarvan de eerste drie in het Bannau Brycheiniog (Brecon Beacons) National Park. Meer bestemmingsinfo voor die bestemmingen vindt u in het overzicht op het laatste tabblad. Hier kunt u echter gelijk zoeken naar accommodaties in die plaatsen. 1. het stadje Abergavenny, 2. het dorp Hay-on-Wye, 3. het stadje/dorp Brecon, 4. het stadje/dorp Usk, 5. het stadje Chepstow en 6. de hoofdstad Cardiff.


Accommodaties in specifieke plaatsen

U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen in het zuidoosten van Wales. Daar vindt u uiteraard ook wat meer info over de plaats.


Stadje in Zuidoost Wales
GB

button

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers