Treinrondreis - 8 a 18 dagen door Schotland

Royal Mile in Edinburgh, Schotland Royal Mile in Edinburgh, Schotland De berg Ben Nevis in Schotland Stoomtrein in Glenfinnan, Schotland Urquhart Castle bij Loch Ness in Schotland Inverness in de Highlands van Schotland Blair Castle in Perth and Kinross, Schotland Stirling Castle in Schotland Glasgow Cathedral in Schotland

Met de trein langs Schotse steden en door de ruige Highlands

In Engeland zijn enkele fraaie spoorlijnen maar de mooiste spoorlijn van Groot-Brittannië is te vinden in Schotland. Dat is spoorlijn door de Western Highlands tussen de stad Glasgow en Mallaig in het noordwesten. Fort William ligt ook aan die lijn. Als u echt Schotland verder wilt rondreizen vanaf hier dan is één busrit wel noodzakelijk. U kunt dan de bus nemen door de Great Glen naar Inverness, de enige stad in de Hooglanden van Schotland. De tocht zuidwaarts gaat daarna door het nationale park de Cairngorms. Daarna kunt u het stadje Stirling en de historische hoofdstad Edinburgh bezoeken. Hoeveel locaties u kunt bezoeken hangt uiteraard af van het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Tijdens deze vakantie kunt u dus enkele steden bezoeken maar ook wandelen en van de natuur genieten. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft.

Het gebied

kaart van een treinrondreis door Schotland Het traject is afhankelijk van uw wensen en aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Ook is het mogelijk andere regionen van Groot-Brittannië in het plan op te nemen. Het is maar net wat u wilt.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een online reisplan dat u thuis op uw gemak bestemming voor bestemming kunt boeken en dat ook tijdens de rondreis te bekijken is, bijvoorbeeld op uw tablet of uiteraard smartphone. Bij een treinrondreis zal die informatie nog even een tikje uitgebreider zijn omdat u moet weten hoe u met het openbaar vervoer overal kunt komen en hoe u treintickets goedkoper kunt aanschaffen (als u wilt). Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland
GB

button

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers