Autorondreis - 10 a 14 dagen door Argyll en de Western Highlands

Rondreis langs Kilchurn Castle in Schotland Rondreis door Bute in Schotland Rondreis langs Tarbert in Schotland Rondreis langs Tobermory in Schotland Rondreis door Glencoe in Schotland Rondreis langs Loch Katrine in de Trossachs, Schotland Rondreis langs Loch Lomond in Schotland Rondreis langs Edinburgh in Schotland Rondreis langs Glasgow in Schotland Kaart van autorondreis door Argyl en de Western Highlands in Schotland

Een rondreis naar West Schotland

Deze autorondreis gaat naar het westen van Schotland, eerst naar de Western Highlands waar u een prachtig Schots berglandschap zult vinden en daarna naar de heuvelachtige kustregionen van Argyll & Bute. Het ligt voor de hand met de veerboot naar Noordoost Engeland te gaan omdat daar de dichtstbijzijnde haven(s) te vinden is. Eenmaal in Schotland kunt u in één keer doorrijden naar de Hooglanden maar misschien is een tussenstop ook een idee. Wat te denken van de prachtige hoofdstad Edinburgh? Tijdens de vakantie kunt u zowel het fraaie Loch Lomond & the Trossachs National Park, Glencoe als de mooie kustgebieden van Argyll bezichtigen. De eilanden Mull en Bute zouden ook nog opgenomen kunnen worden in het reisschema. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. U kunt met de eigen auto gaan maar eerst het vliegtuig pakken en dan op de luchthaven een wagen huren behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u eerst nog wat meer indrukken opdoen van de regio? Kijk hier voor meer info over de Western Highlands. En hier over Argyll & Bute.

Het gebied

kaart van rondreis door Argyll en de Western Highlands in Schotland In 10 a 14 dagen is veel te zien maar u kunt vanzelfsprekend ook langer op rondreis gaan. Misschien wilt u de reis wel uitbreiden met een ander gebied of gewoon wat rustiger aan doen. Ik pas het plan aan uw wensen aan.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

Voor deze route (of een variatie daarop) kunt u een vakantieplan op maat aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een gedetailleerd online reisplan, inclusief te boeken accommodaties en informatie over de bestemmingen (+ omliggende gebieden). Op basis van uw wensen zal ik een zo geschikt mogelijk reisschema samenstellen. U kunt het thuis op uw gemak bestemming voor bestemming boeken en het zal ook tijdens uw rondreis online blijven staan zodat u het tijdens de vakantie kunt blijven raadplegen. Lees hieronder verder.


Cottage in Engeland
GB
Bekijk meer varianten:

→ Autorondreizen door Schotland
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers