Overnachten in de Western Highlands

Hotel in de Western Highlands hotels boeken via GBLGroot meer in de Western Highlands, Schotland Klein meer in de Western Highlands, Schotland Vallei in de Western Highlands, Schotland

Hotels en vakantiehuizen in de Western Highlands

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in de westelijke hooglanden van Schotland. Houd er rekening mee dat deze regio zeer prijzig is om te overnachten. Dat geldt voor meer delen van de Hooglanden maar dit is wel een dure streek. U kunt hier bijvoorbeeld een hotel boeken in de natuur van Glencoe en nationale park Loch Lomond & the Trossachs maar als u graag wilt verblijven in een grotere plaats, kies dan voor het kleine stadje Fort William. Op het volgende tabblad kunt u nog kijken bij wat luxe(re) hotels specifiek aan (of in de buurt van) het net al genoemde meer dat haar naam geeft aan het nationale park.

✔ Boek hier uw overnachtingen

Hieronder kunt u op zoek naar veschillende soorten accommodaties om in te overnachten. Wilt u trouwens in het hotel op de foto bovenaan overnachten? Klik dan op die afbeelding. Dat hotel staat bij Loch Leven, niet ver van de bergpas van Glencoe. Tip: op een computer kunt u onderstaande interactieve kaart bestuderen om te zien waar de bezienswaardigheden zijn gesitueerd tov de accommodatie die u op het oog heeft.
legenda van kaart

Nog specifieker

Via bovenstaande buttons kunt u overnachtingen boeken in het gebied. U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen in de Westelijke Hooglanden van Schotland. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Stadje in de Highlands van Schotland
Cottage in Engeland

Vier -en vijfsterrenhotels aan Loch Lomond

Langs de oevers van Loch Lomond - één van de grootste meren van Schotland - kunt u overnachten in luxe als u wilt. Hieronder worden enkele locaties uitgelicht. Eén daarvan ligt overigens iets oostelijker en wel aan de oever van Loch Ard in de Trossachs. Uiteraard kunt u in de omtrek ook overnachten in goedkopere hotels, pensions of b&b's. Denk dan bijvoorbeeld aan de dorpen Drymen nabij het grote meer of Callander in de Trossachs.


Luxe hotel aan Loch Lomond Schotland
vlak

Boek overnachtingen via GB Liefhebbers

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers