Overnachten in Noordwest Schotland

Hotel in Inverness hotels boeken via GBLDe natuur van Glen Affric, Schotland Het grote meer Loch Ness, Schotland De bergen van Kintail, Schotland

✔ Boek hier uw overnachtingen

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in een noordwestelijk deel van Schotland, grofweg het gebied waar ook het Loch Ness ook is gesitueerd. Dit gebied heeft als voordeel dat je er aan of vlakbij het grote meer kunt overnachten maar ook dat u kunt genieten van mee reuring door bijvoorbeeld een hotel te boeken in Inverness. Dat is namelijk de enige echte stad in de bergachtige Highlands. Het is niet groot voor een stad maar in vergelijking tot de andere nederzetting in deze regio wel degelijk. ➦ NIEUW: zoals u op het laatste tabblad kunt lezen kunt u na het boeken ook een gratis pagina met bestemmingsinfo krijgen. Die kunt u nadien gewoon gratis aanvragen.
legenda van kaart

Nog specifieker

Via bovenstaande buttons kunt u overnachtingen boeken in het gebied. U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen in dit deel van de Hooglanden van Schotland. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Dorp in Noordwest Schotland
Cottage in Engeland

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers