Overnachten in het Cairngorms National Park

Hotel in de Cairngorms hotels boeken via GBLCairngorms National Park in Schotland Het dorp Aviemore in het Cairngorms National Park in Schotland Het dorp Pitlochry in het Cairngorms National Park in Schotland

Hotels, b&b's en vakantiehuizen in The Cairngorms

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in nationale park The Cairngorms. Dit is één van de ruigste en dunbevolktste gebieden van het land. Het hart van het gebied is geen plek met tal van overnachtingsmogelijkheden. Meer richting de randen (of daarover heen) liggen de dorpen en stadjes als Aviemore, Kingussie, Ballater en Pitlochry. Dat zouden plaatsen kunnen zijn om bijvoorbeeld een hotel te boeken. Aangezien er geen wegen door het hart van het nationale park lopen zijn twee uitvalsbases misschien logisch. Omgeving Ballater zou één van die locaties kunnen zijn en dan één van de andere net genoemde plaatsen als andere. U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Op het volgende tabblad ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen in het Cairngorms National Park.

✔ Boek hier uw overnachtingen

Hieronder kunt u op zoek naar veschillende soorten accommodaties om in te overnachten. Wilt u trouwens in het hotel op de foto bovenaan overnachten? Klik dan op die afbeelding. Dat hotel staat niet bijster ver van het beroemde Balmoral Castle. Tip: op een computer kunt u onderstaande interactieve kaart bestuderen om te zien waar de bezienswaardigheden zijn gesitueerd tov de accommodatie die u op het oog heeft.


legenda van kaart

Nog specifieker

Via bovenstaande buttons kunt u overnachtingen boeken in het gebied. U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen in het Peak District National Park. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Zoek per plaats

Boek overnachtingen via GB Liefhebbers

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers