Treinrondreis - 8 a 21 dagen door Noord Engeland

Op treinreis door de Yorkshire Dales, Engeland North York Moors National Park in Engeland Whitby in North Yorkshire Cleveland Way aan de kust van North Yorkshire York Minster in Engeland Knaresborough in North Yorkshire Lake Windermere in het Lake District, Cumbria Ambleside in het Lake District, Cumbria Grasmere in het Lake District, Cumbria Derwentwater bij Keswick in het Lake District, Cumbria Highshields Crags aan Hadrian's Wall, Northumberland Durham Cathedral in Noord Engeland

Met de trein door Yorkshire en andere delen van Noord Engeland

Het noorden van Engeland heeft enkele van 's lands mooiste spoorlijnen dus u kunt niet alleen mooie plaatsen en gebieden bezoeken maar ook van de uitzichtigen genieten in de nationale parken van North Yorkshire, Northumberland en Cumbria. Het is mogelijk een mooie afwisselende treinreis te maken waarbij u historische steden kunt bezichtigen als York, Durham en Harrogate maar ook van de natuur kunt genieten in drie grote nationale parken. Dit zijn de North York Moors, misschien de Yorkshire Dales en het Lake District waar u eventueel ook met de bus heen kunt. Ook is het mogelijk een kustgebied met een leuk historisch stadje en pittoreske tegen de kliffen opgebouwde kustdorpjes te bezoeken, helemaal als u graag wandelt. Als u van historie houdt dan zijn er nog wel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de Muur van Hadrianus, de wereldberoemde attractie uit het Romeinse tijdperk maar bijvoorbeeld ook het graafschap West Yorkshire heeft mooie dorpen, stadjes en steden. Wat allemaal mogelijk is hangt af van het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Er zijn verschillende punten waar u de reis kunt beginnen. Dat kunnen havens (veerboot) zijn maar ook luchthavens. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft.

Het gebied

kaart van een treinrondreis door Noord Engeland Het traject is afhankelijk van uw wensen en aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Ook is het mogelijk andere regionen van Groot-Brittannië in het plan op te nemen. Het is maar net wat u wilt.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een online reisplan dat u thuis op uw gemak bestemming voor bestemming kunt boeken en dat ook tijdens de rondreis te bekijken is, bijvoorbeeld op uw tablet of uiteraard smartphone. Bij een treinrondreis zal die informatie nog even een tikje uitgebreider zijn omdat u moet weten hoe u met het openbaar vervoer overal kunt komen en hoe u treintickets goedkoper kunt aanschaffen (als u wilt). Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland
GB

button

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers