Autorondreis - 8 a 14 dagen naar East Anglia

Rondreis langs Lavenham in Suffolk, Engeland Rondreis langs Cambridge in Engeland Rondreis langs Southwold in Suffolk, Engeland Rondreis langs Blakeney in Norfolk, Engeland Rondreis door Suffolk in Engeland Rondreis langs Holkham Hall in Norfolk, Engeland Rondreis langs Norwich Cathedral in Norfolk, Engeland Kaart van autorondreis door East Anglia in Engeland

Een autorondreis door Norfolk, Suffolk, Essex en Cambridgeshire

East Anglia is de naam van een groot historisch graafschap in het oosten van Engeland. In de middeleeuwen was het de meest welvarende regio van het land en dat kunt u nog steeds zien in het aantal mooie kerken. Het heeft de hoogste dichtheid middeleeuwse kerken ter wereld. Tegenwoordig bestaat dit gebied uit de drie graafschappen Norfolk, Suffolk en Cambridgeshire. Het land is haast overal bijna vlak, afgezien van delen van de mooie natuurlijke noordkust van Norfolk. Mooie natuur is er ook aan de kust van Suffolk en in het binnenland zijn de nodige landgoederen, wat mooie stadjes en enkele historische steden. Denk aan Norwich en uiteraard aan Cambridge. Dit gebied ligt vlakbij de haven van Harwich en ook niet te ver van Dover. U zou in een week al veel kunnen zien maar als u alle hoeken van dit gebied goed wilt verkennen zou u wat langer willen inplannen. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Wilt u eerst nog wat meer indrukken opdoen van de regio? Kijk hier voor meer info over Norfolk & Suffolk en hier over Essex & Cambridgeshire.

Het gebied

kaart van rondreis door East Anglia in Engeland In 8 a 14 dagen is veel te zien maar u kunt vanzelfsprekend ook langer op rondreis gaan. Misschien wilt u de reis wel uitbreiden met een ander gebied of gewoon wat rustiger aan doen. Ik pas het plan aan uw wensen aan.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

Voor deze route (of een variatie daarop) kunt u een vakantieplan op maat aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een gedetailleerd online reisplan, inclusief te boeken accommodaties en informatie over de bestemmingen (+ omliggende gebieden). Op basis van uw wensen zal ik een zo geschikt mogelijk reisschema samenstellen. U kunt het thuis op uw gemak bestemming voor bestemming boeken en het zal ook tijdens uw rondreis online blijven staan zodat u het tijdens de vakantie kunt blijven raadplegen. Lees hieronder verder.


Cottage in Engeland
GB

button

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers