Overnachten in Zuidwest Yorkshire

Hotel in West Yorkshire hotels boeken via GBLKanaalstadje in West Yorkshire, Engeland Landhuis in South Yorkshire, Engeland

Boek hier uw overnachtingen

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het graafschap West Yorkshire. Dit gebied heeft een industriële geschiednis met meerdere historische (voormalige) industriesteden waaronder Bradford en het grote Leeds maar het herbergt ook heuvelachtige pracht met mooie kleine stadjes en dorpen als Hebden Bridge en Haworth. In de laatste gevallen overnacht in de heuvels (of valleien) van de South Pennines, onderdeel van de grote Engelse bergketen (heuvels eigenlijk) in het noorden des lands. ➦ NIEUW: U kunt na het boeken ook een online pagina met bestemmingsinfo krijgen: ✔ (gratis) online hulpmiddel voor tijdens de vakantie.
legenda van kaart

✔ Snel zoeken in specifieke plaatsen

Hieronder ziet u 5 uitgelichte bestemmingen in dit zuidelijke deel van Yorkshire waarvan de laatste vier in West Yorkshire. Op het laatste tabblad vindt u een overicht met meer bestemmingsinfo over deze bestemmingen. Hier kunt u echter gelijk zoeken naar accommodaties in die plaatsen: 1. de grote stad Sheffield, 2. de grote stadLeeds, 3. wat minder grote stad Bradford, 4. het dorp Haworth en 5. het kleine stadje Hebden Bridge.

Hotels en appartementen in South Yorkshire

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het graafschap South Yorkshire. Dit graafschap is niet zo heuvelachtig als West Yorkshire. Het landschap is wat vlakker maar ook hier was veel sprake van industrie. De grote stad hier is Sheffield, net als Leeds één van de grotere plaatsen in Groot-Brittannië. Zowel West als South Yorkshire ligt (in het zuiden) voor een klein deel in het Peak District District National Park.Accommodaties in specifieke plaatsen

U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen in dit zuidelijke en westelijke deel van Yorkshire. Daar vindt u uiteraard ook wat meer info over de plaats.


Dorp in West Yorkshire, Engeland
GB

button

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers