Overnachten in het Peak District

Hotel in de heuvels van het Peak District hotels boeken via GBL Heuvels in het Peak District, Engeland Landhuis in het Peak District, Engeland Wandelpad in het Peak District, Engeland

Boek hier uw overnachtingen

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het Peak District National Park. In het heuvelachtige gebied kunt u overnachten op leuke landelijke locaties en dorpjes maar uitwijken naar een stadje aan de rand er van kan ook zeker. Denk dan aan Matlock en ook zeker Buxton dat niet zo zeer aan de rand is gesitueerd alswel door het nationale park omringd wordt. ➦ NIEUW: U kunt na het boeken ook een online pagina met bestemmingsinfo krijgen: ✔ (gratis) online hulpmiddel voor tijdens de vakantie.
legenda van kaart

✔ Snel zoeken in specifieke plaatsen

Hieronder ziet u 6 uitgelichte bestemmingen in en rond het Peak District. De stad Manchester ligt er niet ver vandaan. Die worden ook uitgebreider behandeld op het laatste tabblad. Hier kunt u echter gelijk zoeken naar accommodaties in die plaatsen. Ze zijn gerangschikt van zuid naar noord en staan ook allemaal op de interactieve kaart hierboven (computer): 1. het stadje Matlock (Bath), 2. het dorpje Hartington, 3. het dorp Bakewell, 4. het dorpje Edale, 5. het stadje Buxton en 6. de grote stad Manchester.


Accommodaties in specifieke plaatsen

U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen in het Peak District. Daar vindt u uiteraard ook wat meer info over de plaats.


Dorp in het Peak District, Engeland
GB

button

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers