Overnachten in Lincolnshire en East Yorkshire

Hotel in de stad van Lincolnshire hotels boeken via GBLHet stadje Stamford in Lincolnshire, Engeland Kathedraalstad Lincoln in Lincolnshire, Engeland Hull in East Yorkshire, Engeland

✔ Boek hier uw overnachtingen

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het graafschap Lincolnshire. Dit grote graafschap heeft een grote oppervlakte, is relatief vlak maar zeker niet overal. Niet ver van de kust liggen immers de glooiende Lincolnshire Wolds, een plek waar u mooi landelijk zou kunnen overnachten. De bekendste plaats in het graafschap is de historische kathedraalstad Lincoln. ➦ NIEUW: zoals u op het laatste tabblad kunt lezen kunt u na het boeken ook een gratis pagina met bestemmingsinfo krijgen. Die kunt u nadien gewoon gratis aanvragen.
legenda van kaart

Nog specifieker

Via bovenstaande buttons kunt u overnachtingen boeken in het gebied. U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met enkele uitgelichte plaatsen in deze graafschappen. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Hotels en vakantiehuizen in East Yorkshire

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het graafschap East Yorkshire. De bekendste plaats hier is zonder twijfel de historische havenstad Hull aan de brede Humber. In het gebied er ten noorden van kunt u bijvoorbeeld op een landelijke plek verblijven in de glooiende Yorkshire Wolds terwijl aan de een paar badplaatsjes liggen en ook imposante kliffen te zien zijn. Deze hier van de Bempton Cliffs zijn een geschikte plek voor vogelaars.Zoek per plaats

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers