Overnachten in het Lake District

Glenridding aan Ullswater in Engeland hotels boeken via GBL Keswick in het Lake District Het dorp Ambleside in het Lake District, Cumbria Hawkshead in Cumbria, Engeland

Hotels en vakantiehuizen in het Lake District

Dit nationale park in noordwest Engeland is zonder twijfel één van de mooiste gebieden van het land. Het ligt in zijn geheel in het graafschap Cumbria en is zeer geliefd bij wandelaars. Het is bergachtig, deels heuvelachtig en heeft een aantal prachtige kleinere valleien zoals Buttermere, Wasdale, Ennerdale, Eskdale, Borrowdale en Langdale. Dit is ook het gebied met de hoogste bergen van Engeland waaronder Helvellyn en Scafell Pike. U kunt dus zeker een vakantiehuis of hotel in de natuur van het Lake District National Park boeken of de dorpen opzoeken die er ook zijn. Bekend zijn Keswick aan Derwent Water en de plaatsen rond het eveneens grote Lake Windermere zoals Ambleside en Bowness-on-Windermere. Grasmere is bekend vanwege haar connectie met William Wordsworth. U kunt ook op zoek naar accommodaties in een aantal uitgelichte bestemmingen in dit gebied. Kijk daarvoor op de volgende pagina:

Stadjes en dorpen in het Lake District
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Vier -en vijfsterrenhotels aan Lake Windermere

De bekendste en grootste van de meren in het romantische Lake District is Lake Windermere. Langs de oevers van dit fraaie meer zijn enkele dorpjes gesitueerd, aanlegplaatsen voor boten waar u kunt meegaan op een lake cruise én ook de nodige mooie hotels. U kunt er dus luxueus overnachten als u wenst. Op onderstaande pagina worden vijf accommodaties uitgebreid behandeld. Uiteraard kunt u in de omgeving ook overnachten in goedkopere hotels, pensions of b&b's. Denk dan bijvoorbeeld aan de dorpen Bowness en Ambleside.


Luxe hotel aan Lake Windermere in Engeland
vlak

Terug naar:

→ Lake District
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers