Hotels en appartementen op de Channel Islands

Hotel op het platteland van Jersey Hotels en vakantiehuizen in St Aubin, Jersey

Hotels, b&b's en appartementen op Jersey

Jersey is één van de twee grote exemplaren van de Kanaaleilanden (Channel Islands) en ligt ook het meest zuidelijk. U kunt bijvoorbeeld verblijven in St Helier, verreweg de grootste plaats en tevens de plek waar menig veerboot arriveert. Een andere optie is bijvoorbeeld St Aubin, ook de zuidkust. Wilt u wat verder weg van de grotere bevolkingspopulaties dan kunt u bijvoorbeeld ergens in het noorden verblijven. Dichtbevolkt is het eiland overigens niet. Zoekt u hieronder naar hotels en ook appartementen op het eiland. De meesten zult u vinden aan de zuidkust, rondom St Aubin's Bay maar verspreid over Jersey zijn meer mooie plekjes. Denk bijvoorbeeld aan Gorey, vlakbij het fraaie kasteel.

✔ Boek hier uw overnachtingen

Hieronder kunt u op zoek naar veschillende soorten accommodaties om in te overnachten. Wilt u trouwens in het hotel op de foto bovenaan overnachten? Klik dan op die afbeelding. Wilt u in het hotel (Jersey) op de foto bovenaan overnachten? Klik dan op die afbeelding. Tip: op een computer kunt u onderstaande interactieve kaart bestuderen om te zien waar de bezienswaardigheden zijn gesitueerd tov de accommodatie die u op het oog heeft.
legenda van kaart

Hotels en appartementen op Guernsey

Guernsey is dat andere grote Kanaaleiland. Dit ligt dus noordelijker maar nog steeds dicht bij de Franse noordkust, bij Normandië om precies te zijn. De grootste plaats op dit eiland is St Peter Port en ligt aan de oostkust. Dit is een geschikte plaats om te overnachten want hier zijn ook de nodige bezienswaardigheden. Zoekt u hieronder naar hotels en ook vakantiehuizen/appartementen op het eiland. Naast St Peter Port zijn er ook verschillende veel kleinere plaatsjes. Overnachten op een landelijke locaties behoort dus ook zeker tot de mogelijkheden. Kies het zuiden voor gebieden met kliffen en het noorden voor vlakkere kusten en stranden.


Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontact
button

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers