Overnachten in Essex en Cambridgeshire

Hotel op het platteland van Essex hotels boeken via GBLDe stad in Cambridgeshire, Engeland Stadje in Essex, Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Cambridgeshire

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het graafschap Cambridgeshire. Dit is een graafschap met een groot oppervlak en bijna geen hoogtemeters. Ik hoef u waarschijnlijk niet te vertellen dat Cambridge de magneet is in deze regio. Het heeft nog enkele steden en stadjes waaronder de oude kathedraalstad Peterborough.

✔ Boek hier uw overnachtingen

Hieronder kunt u op zoek naar veschillende soorten accommodaties om in te overnachten. Wilt u trouwens in het hotel op de foto bovenaan overnachten? Klik dan op die afbeelding. Dat hotel staat net buiten de stad Chelmsford in Essex. Tip: op een computer kunt u onderstaande interactieve kaart bestuderen om te zien waar de bezienswaardigheden zijn gesitueerd tov de accommodatie die u op het oog heeft.
legenda van kaart

Nog specifieker

Via bovenstaande buttons kunt u overnachtingen boeken in het gebied. U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen in Essex en Cambridgeshire. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Stad in Cambridgeshire, Engeland
Cottage in Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Essex

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het graafschap Essex. Dit is een vlak graafschap dat grenst aan Londen. Er zijn wat steden om te verblijven zoals Chelmsford en het zeer oude Colchester. Aan de kust vindt u enkele stadjes, met Southend-on-Sea een grote badplaats en ook een natuurlijke kust met veel moerasgebied en natuurreservaten. Zeer schilderachtig Engels platteland is er ook in rondom het kleine Dedham en als u in een klein stadje veel oude architectuur wilt overnachten, denk dan aan Saffron Walden.Viersterrenhotels in de universiteitsstad

De wereldwijd beroemde universiteitsstad Cambridge is een stad met veel mooie collegegebouwen en ook musea en is dus om verschillende redenen interessant om te bezoeken. Uiteraard zijn er in de stad ook de nodige luxere hotels om te verblijven. Op onderstaande pagina worden een vijftal uitgelicht, allen in of vlakbij het centrum, soms bij de rivier waar u op een gondel kunt stappen, soms dichter bij winkelstraten en musea.


Luxe hotel in de stad Cambridge, Engeland
vlak

Boek overnachtingen via GB Liefhebbers

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers